To je to što me zanima!

Goal.com, najveći nogometni medij, osvanuo u novom ruhu!

Više od 200 novinara iz gotovo 40 država svijeta, pišu za vas sve aktualnosti, intervjue, transfere, ekskluzivne priče iza kulisa najvećih svjetskih događaja, a od sada možete ga pratiti u novom ruhu!
Vidi originalni članak

Najveći, najčitaniji i najcitiraniji nogometni medij na svijetu goal.com u novu je godinu i na našem tržištu osvanuo u novom, redizajniranom obliku! Sve relevantne informacije, ekskluzivne intervjue, komentare i analize, kao i zabavan sadržaj oko nogometa odsad pratite u novom ruhu!

Novi goal.com vizualno je atraktivniji, pogotovo prilagođen posjetiteljima preko mobilnih telefona, kojih je sve više.

Aktualnosti, intervjui, transferi, ekskluzivne priče iza kulisa najvećih svjetskih događaja kao što su Liga prvaka, svjetska i europska prvenstva, i dalje su Goalova snaga, zbog mreže koju čini više od 200 novinara iz gotovo 40 država svijeta. Odnedavno, član Goalove obitelji postalo je i rusko izdanje.

Nogometni su fanovi diljem svijeta goal.com davno prepoznali kao releventan i brz izvor informacija i priča o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu, kao mjesto gdje će pronaći sve vjerodostojne vijesti, objektivne analize i komentare i intervjue s nekima od najvećih osoba iz nogometnog svijeta.

Godišnja nagrada na najbolje igrače svijeta Goal 50 jedan je od zaštitnih znakova, suradnja s Optom preko raznih statistika i grafika pruža jedinstven uvid u utakmice i formu igrača, na Goalovim kanalima stižu video isječci utakmica iz nekih od najjačih liga dok utakmice još traju, dok ljubitelji nogometnih kvizova na Goalu redovito mogu pronaći izazove za sebe! A redizajn stranice samo je polazak ukorak s vremenom. 

>>> Posjeti goal.com!

Idi na 24sata

Komentari 2

  • deda52 08.02.2018.

    Što da čitam goal kada nema Marka, šalu na stranu, nije mi nešto. Vi ste mi draži, iako držite neke članke po nekoliko dana i budu dupli....

  • _Zdrav_ko_Reić 08.02.2018.

    Novi goal je glupost

Komentiraj...
Vidi sve komentare