To je to što me zanima!

Goal doznaje: Carlo Ancelotti mijenja Guardiolu u Bayernu

Pep Guardiola definitivno će napustiti Bayern i otići put Manchester Cityja, a novi trener Bavaraca postat će Carlo Ancelotti, piše Goal pozivajući se na svoje izvore
Vidi originalni članak

Iako će to službeno potvrditi tek nakon posljednje ovogodišnje utakmice u subotu na gostovanju kod Hannovera (15:30), čini se da je već odlučeno kako Pep Guardiola (44) neće produžiti ugovor s Bayernom koji mu istječe na kraju ove sezone.

Novi trener bavarskog velikana od ljeta bi trebao biti Carlo Ancelotti (56), saznaje Goal. Talijanski stručnjak, koji je bez posla od svibnja ove godine i otkaza u Real Madridu, potpisat će trogodišnji ugovor, dok će Guardiola put Manchester Cityja.

Ancelotti je u 20 godina dugoj trenerskoj karijeri vodio brojne velikane poput Juventusa, Milana, Chelseaja, Paris Saint-Germaina te Reala. Triput je bio prvak Europe i isto toliko puta osvajao nacionalna prvenstva u ligama "petice".

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 1980bena 19.12.2015.

    chelsea je najvise umjetan od tih koji si naveo i nikad nebi imao (nase)navijace da ga nije kupio rus(abram)bio je prosijecni engleski kub...nikad nebi bio na ovoj razini gdje je sada..

  • 1980bena 19.12.2015.

    fino ih je guardiola poslozio,ali ne sumnjam da ce tako biti i s ancelotiem,steta nadao sam se suradnji jos barem 2-3 godine,ali kao sto rekoh nebi trebali nista izgubiti ni s talijanom..mozda ce igrati jos brze kako i prilici bayernu!

  • Mlunko 18.12.2015.

    samo njemac moze bayernu donjet najelitnije klupsko natjecanje

Komentiraj...
Vidi sve komentare