To je to što me zanima!

Goal doznaje: Soudani otpada za Olympiakos zbog ozljede

Alžirac se u Splitu požalio na ozljedu te ga je Zoran Mamić zamijenio na samom kraju prvog poluvremena. Goal doznaje kako je Soudani otpao i za Olympiakos
Vidi originalni članak

Maksimirska bolnica sve je punija. Posljednji u nepreglednom nizu je Hilal Soudani, a Goal doznaje da je Alžirac otpao iz svih kombinacija za utakmicu s Olympiakosom (srijeda, 20.45).

Alžirski reprezentativac požalio se na ozljedu zadnje lože na Parku mladeži, a ona zahtjeva strogo mirovanje. Za očekivati je stoga da će jedan od najboljih Dinamovih igrača preskočiti utakmicu s Olympiakosom te neće vjerojatno niti putovati sa suigračima u Grčku. Svoju ozljedu ostat će liječiti u Zagrebu, piše Goal.

Novi je to udarac za Dinamo koji u posljednje vrijeme doista nema sreće s ozljedama. Već duže 'modri' su bez gotovo cijele obrane. Mamić sada nema na raspolaganju Sigalija, koji se još nije sasvim oporavio od ozljede koljena, Schildenfelda i Pinta iz obrane. U veznom redu nema suspendiranog Ademija i Pavičića, a u napadu Soudanija. I za puno bolje klubove bilo bi to bolno.

Šteta, jer sa svim ovim nabrojanima Dinamo bi itekako imao što tražiti kod Olympiakosa. Pogotovo ako se prisjetimo utakmice protiv iste momčadi u Zagrebu. Ovako...

Sigali igrao za Dinamo 2

Naznaka dobre vijesti za Zorana Mamića ipak je stigla s drugoligaških terena. Leonardo Sigali odigrao je posljednjih 20 minuta u remiju sa Cibalijom. To ipak ne znači još da bi Argentinac mogao biti na raspolaganju za gostovanje u Grčkoj, no sigurno da je bar na kratko navukla osmijeh na lice Dinamova trenera. Uz tu dobru, naravno, došla je i jedna loša. Ponovno se ozlijedio Domagoj Pavičić. Dinamo i Cibalia odigrali su 1-1, a golove su zabili Olmo i Vitaić.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lazarat 01.11.2015.

    lijepo nam dalmosi izudaraju igrace svaki put kad odemo tamo

  • El Tractor 01.11.2015.

    Ionako poraz kuca na vrata, e sad ćemo vidjeti oće li junior Mamić dobiti pedalu kao i mnogi njegovi predhodnici.

  • ZAMRZNUTA SARMA 01.11.2015.

    Ne sjecam se kad smo imali tanju klupu, pa mi na zimu moramo dovest 3-4 igrača, 2 štopera i 2 vezna

Komentiraj...
Vidi sve komentare