To je to što me zanima!

Goal.com: Ogi Vukojević igrač utakmice Hrvatska - Turska

Nogometni portal defenzivnog veznjaka hrvatske nogometne reprezentacije proglasio je igračem utakmice ocijenivši ga sa 7.5. Najlošije su ocijenjeni Eduardo i Jelavić
Vidi originalni članak

Eminentni nogometni portal Goal.com ponudio je svoje ocjene s utakmice Hrvatska – Turska na maksimirskom stadionu, koja je završila bez golova.

Za najboljeg igrača utakmice je Goal.com proglasio Ognjena Vukojevića, kojeg je ocijenio sa 7.5 i pohvalio ga za obavljanje defenzivnih zadaća u veznom redu.

Josip Šimunić, Ivan Rakitić i Luka Modrić su dobili sedmice, dok su svi ostali igrači hrvatske reprezentacije iz startne postave (Stipe Pletikosa, Gordon Schildenfeld, Domagoj Vida, Darijo Srna, Danijel Pranjić, Mario Mandžukić, Ivica Olić) ocijenjeni sa 6.5.

Ivan Perišić, koji je ušao u nastavku, dobio je šesticu, dok su kasne zamjene Eduardo i Nikica Jelavić dobili petice, valjda tek toliko da budu ocijenjeni.

Kod Turaka je sedmicu dobio Ömer Toplak, a najlošiju peticu dvojica nogometaša iz početnog sastava, Caner Erkin i Kazim Kazim.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • duma723 16.11.2011.

    Po meni se treba ocjenjivati igrace koji su igrali vise od 20 min..svi koji su igrali ispod 20 min se ne trebaju ocjenjivati..kako dudua mozes ocjenjivati coek igro 5-10 minuta..

  • colonero 16.11.2011.

    ma kakav Eduardo o čemu pričate može igrati kao Messi ali mi nikad nebi igrao u repki samo zato što nije Hrvat i točka

  • Nisam Taj 16.11.2011.

    Olic-Eduardo bi bili bolja kombinacija od ovog sa Manđukicem.Moze me se uvjeravat u Manđukica danima ali ga ja nikad necu dozivit kao nesto posebno dok bi trka Olica i tehnika Dudua savrseno nadopunjavali jedno drugo sto je uostalom vec mnogo puta i dokazano. Ogi-Dujmovic,Dujmovic definitivno jer smo sa Vukojevicem osakaceni u stvaranju a mi uvijek pricamo da tezimo nadigravanju a ne razbijanju. Dujmovic cak nije ni puno losiji u obrani sto je dokazao u Turskoj dok je u vezi neupitno korisniji u igri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare