To je to što me zanima!

Gobac: Nijemci su u 1. šeširu? Ma neka im odmah daju naslov

EHF je odredio jakosne skupine uoči ždrijeba za rukometni Euro 2012. u Srbiji. Sve je iznenadilo postavljanje Njemačke u 1. bubanj. Svjetski doprvaci su tek u drugom
Vidi originalni članak

Rukometaši Njemačke na posljednjem Svjetskom prvenstvu u Švedskoj bili su tek 11. Daleko su od medalja, no to nije spriječilo da ih Europska rukometna federacija uoči Eura u Srbiji sljedeće godine svrsta u prvu jakosnu skupinu, zajedno s Hrvatskom, Francuskom i Poljskom.

- Ne komentiram stavove i odluke EHF-a jer je on uvijek u pravu - ironično je rekao prvi čovjek hrvatskog rukometa Zoran Gobac za balkan handball.

Mnoge je iznenadio potez EHF-a jer je većina u prvom bubnju očekivala svjetske doprvake Dance, no oni su u drugom bubnju zajedno s Norveškom, Mađarskom i Švedskom.

- Ako je ovo neophodno za razvoj rukometa u Njemačkoj, onda neka im odmah daju naslov. Netko će morati objasniti kriterije po kojima su određivane jakosne skupine - dodao je Gobac.

Hrvatska će se za medalje boriti u Vršcu, a ždrijebanje je u srijedu u podne u beogradskom Bel Expo Centru.

Prvi bubanj: Francuska, Poljska, Hrvatska, Njemačka

Drugi bubanj: Danska, Norveška, Mađarska, Švedska

Treći bubanj: Srbija, Island, Španjolska, Češka

Četvrti bubanj: Slovenija, Rusija, Makedonija, Slovačka

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Aguero87 17.07.2011.

    Mislim da nas nebi trebalo zanimati u kojoj je jakosnoj skupini njemačka... Mislim da bi se tribalo zapitati, dali smo mi uopce trebali bit u 1. jakosnoj skupini, jer sa Golužom na čelu mi baš i nemamo neku šansu za trofeje...

  • dostavljačica 17.06.2011.

    budi bez brige GOBI sve ćete to riješiti ti i SLAVKAN uz pomoć KOPLJARA ( BALIĆA neznalicu i nezahvalnika najbolje ostavi doma) šta si on " umišlja da je neka zvijezda"

  • salem 14.06.2011.

    Ako ćemo onom "uzdaj se use i u Golužino kljuse" ne pomognu nam ni prvi , ni drugi , ni treći... , ma nijedan bubanj. Uvijek postoji komadić svemira koji možemo promijeniti, a to smo mi sami.

Komentiraj...
Vidi sve komentare