To je to što me zanima!

Gobac: O ovoj utakmici ovisi puno igračkih sudbina

Zoran Gobac je pred utakmicu u Chamberyju podsjetio rukometaše CO Zagreba da im o gostovanju u Francuskoj ovise igračke sudbine
Vidi originalni članak

Pred odlazak na odlučujuću utakmicu sa Chamberyjem glavni menadžer kluba Zoran Gobac upozorio je igrače  da igraju utakmicu sezone.
- U klubu nema sentiša dok ne dođemo tamo gdje nam je mjesto, a to je borba za naslov u Ligi prvaka. Klub ne ovisi o ovoj pobjedi u Francuskoj, ali o njoj ovisi puno igračkih sudbina - kaže Gobac koji je uvjeren u pobjedu i naglašava kako je Zagreb favorit protiv Chamberyja.
- Trebali smo ići na izlet u Francusku, a sad se tresemo jer smo ispustili priliku na svom terenu i idemo na pobjedu od šest razl da osiguramo prvo mjesto.
Gobac je naglasio kako igrači nisu izloženi nikakvom pritisku, dapače apelirao je da ih se putem medija više kritizira.
- Vi novinari previše ih hvalite čak i onda kada su i oni svjesni da su loše odigrali. U Celju smo 35 minuta igrali dobro, a onda opet nedisciplina. Imamo sedam razlike i onda kao da poludimo. Ponavljam, igrači moraju slušati trenere.
Naglasio je kako će nakon utakmice sa Celjem objaviti transfer listu.
- U ovom trenutku u Europi niti jedan klub ne funkcionira kao mi. Možda jedino Kiel, svi drugi su ispod nas. Transfer lista neće biti konačna, možda razdrma neke igrače - završio je Gobac.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Di1 26.02.2009.

    Balić,Špoljarić,Džomba-transfer lista,i da Gobac i Jović

  • man_u_francesco 26.02.2009.

    nek gobac ode!

Komentiraj...
Vidi sve komentare