To je to što me zanima!

Gobert se rugao s koronom i dirao mikrofone, sad je zaražen

Suigrač našeg Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu i najbolji obrambeni igrač NBA lige, Francuz Rudy Gobert, ispao je najmanje pametni sportaš planete kad je u pitanju javni stav prema koronavirusu
Vidi originalni članak

Sportaši nemaju nikakvu obvezu sami sebi na leđa natovariti ulogu uzora u bilo kojem segmentu života osim onog po kojem su i dospjeli u fokus javnosti - sportskog. To je nekoliko puta ponovio jedan od najpoznatijih NBA igrača u povijesti, a danas TV komentator, jezičavi Charles Barkley.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Teško da se može biti javnija osoba (u doslovno planetarnom smislu) od NBA košarkaša. To je liga koji svaki dan dospijeva u svaki kutak svijeta, pratili NBA ili ne - pred očima vam je, svakodnevno. Pa su svaka riječ i svaki potez NBA igrača, na parketu i van parketa, momentalno na dlanu cijelog svijeta. Bilo samim igračima to bitno ili ne.

U doba globalne pandemije koronavirusa, ugroženog zdravlja stotina i stotina milijuna ljudi, stvar je posebno osjetljiva. Bolje je šutjeti nego ispasti budala i time još dati loš primjer cijelom globusu.

Suigrač našeg Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu i najbolji obrambeni igrač NBA lige, Francuz Rudy Gobert, uspio je ispasti najneduhovitiji i najmanje pametni sportaš kad jje u pitanju javni stav prema koronavirusu.

'Genijalac' se na press-konferenciji sprdao sa mjerama opreza koje su u njegovom klubu poduzeli da zaštite igrače, stručni stožer i sve klupske djelatnike te predstavnike medija od koronavirusa.

Na kraju 'pressice' je, sa šeretskim osmijehom na licu, istrljao sve diktafone i mikrofone na stolu pa onda istrčao iz Utahovog press-centra. To je bilo u ponedjeljak.

U srijedu je - potvrđeno obolio od koronavirusa. Kao prvi u cijeloj NBA.

PREKINUTA NBA LIGA Šok! Bogdanović u karanteni, suigrač mu zarazio pola NBA?!

Utah je s Gobertom u zadnjih desetak dana igrao protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda i svim tim momčadima naređena je samoizolacija košarkaša.

Ukratko, strahuje se da je Gobert mogao zaraziti praktički pola lige, jer su se New York, Cleveland i ostali u tih desetak dana križali protiv momčadi s kojima nije igrao Utah Jazz.

Ijednu daljnju rečenicu, a da ne bude uvredljiva po Rudyja Goberta, zapravo nije ni moguće napisati.

Diego Costa kašljao na novinare

Brojni ljudi olako shvaćaju situaciju oko korona virusa, a Diego Costa oduvijek je bio poznat kao zafrkant. Pa je tako i u srijedu u Liverpoolu, uoči utakmice Atlética u Ligi prvaka, po dolasku u svlačionicu glumio da kašlje na novinare i smijao se. Nevjerojatno...

Idi na 24sata

Komentari 74

  • NindžaPijace 14.03.2020.

    I što, sad je po vama svatko ko ne histerizira i ne trpa puna kolica wc-papira u dućanu budala?

  • Kejur1111 12.03.2020.

    Sta ti je karma.

  • 12.03.2020.

    nis mu nece biti, mlad je i zdrav, preboljet ce

Komentiraj...
Vidi sve komentare