Obavijesti

Sport

Komentari 74

Gobert se rugao s koronom i dirao mikrofone, sad je zaražen

Gobert se rugao s koronom i dirao mikrofone, sad je zaražen
1

Suigrač našeg Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu i najbolji obrambeni igrač NBA lige, Francuz Rudy Gobert, ispao je najmanje pametni sportaš planete kad je u pitanju javni stav prema koronavirusu

VIDEO

Sportaši nemaju nikakvu obvezu sami sebi na leđa natovariti ulogu uzora u bilo kojem segmentu života osim onog po kojem su i dospjeli u fokus javnosti - sportskog. To je nekoliko puta ponovio jedan od najpoznatijih NBA igrača u povijesti, a danas TV komentator, jezičavi Charles Barkley.

Pokretanje videa...

NBA All-Star 2020. 00:53

Teško da se može biti javnija osoba (u doslovno planetarnom smislu) od NBA košarkaša. To je liga koji svaki dan dospijeva u svaki kutak svijeta, pratili NBA ili ne - pred očima vam je, svakodnevno. Pa su svaka riječ i svaki potez NBA igrača, na parketu i van parketa, momentalno na dlanu cijelog svijeta. Bilo samim igračima to bitno ili ne.

U doba globalne pandemije koronavirusa, ugroženog zdravlja stotina i stotina milijuna ljudi, stvar je posebno osjetljiva. Bolje je šutjeti nego ispasti budala i time još dati loš primjer cijelom globusu.

Suigrač našeg Bojana Bogdanovića u Utah Jazzu i najbolji obrambeni igrač NBA lige, Francuz Rudy Gobert, uspio je ispasti najneduhovitiji i najmanje pametni sportaš kad jje u pitanju javni stav prema koronavirusu.

'Genijalac' se na press-konferenciji sprdao sa mjerama opreza koje su u njegovom klubu poduzeli da zaštite igrače, stručni stožer i sve klupske djelatnike te predstavnike medija od koronavirusa.

Na kraju 'pressice' je, sa šeretskim osmijehom na licu, istrljao sve diktafone i mikrofone na stolu pa onda istrčao iz Utahovog press-centra. To je bilo u ponedjeljak.

U srijedu je - potvrđeno obolio od koronavirusa. Kao prvi u cijeloj NBA.

Utah je s Gobertom u zadnjih desetak dana igrao protiv Toronta, Detroita, Bostona, New Yorka i Clevelanda i svim tim momčadima naređena je samoizolacija košarkaša.

Ukratko, strahuje se da je Gobert mogao zaraziti praktički pola lige, jer su se New York, Cleveland i ostali u tih desetak dana križali protiv momčadi s kojima nije igrao Utah Jazz.

Ijednu daljnju rečenicu, a da ne bude uvredljiva po Rudyja Goberta, zapravo nije ni moguće napisati.

Diego Costa kašljao na novinare

Brojni ljudi olako shvaćaju situaciju oko korona virusa, a Diego Costa oduvijek je bio poznat kao zafrkant. Pa je tako i u srijedu u Liverpoolu, uoči utakmice Atlética u Ligi prvaka, po dolasku u svlačionicu glumio da kašlje na novinare i smijao se. Nevjerojatno...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju