To je to što me zanima!

Goce: Da, preuzimam Dinamo II, ali sad sam još u karanteni...

Ispunila mi se želja, dolazim raditi u Dinamo, potvrdio nam je Sedloski, koji je sedam sezona nosio dres zagrebačkog kluba. S Dinamom je osvojio sve što se može osvojiti, bio je i kapetan.
Vidi originalni članak

Još smo u slavlju, Uskrs nam je, ali smo u karanteni. Sve od petka pa do utorka, javio nam se iz Skoplja Goce Sedloski (46). 

U nedjelju poslijepodne saznali smo kako će upravo Makedonac biti novi trener druge momčadi Dinama II. Favorit Ivan Prelec odlučio je ostati u Istri 1961 do kraja tekuće sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, mogu vam potvrditi da preuzimam drugu momčad Dinama. Eto, ispunila mi se želja, dolazim raditi u Dinamo. Zna se koliko volim Zagreb i koliko mi je drago što se vraćam u Dinamo. Ne znam točno kad dolazim u Zagreb, u kojemu imam i stan. Sve ovisi o mjerama oko korona virusa. To je ono što vam zasad mogu reći - dodao je Sedloski.

Zadnji trenerski angažman imao je u Širokom Brijegu, gdje se nije proslavio, a vodio je i Vardar protiv Dinama u Ligi prvaka 2016. godine kad je trener Dinama bio Zlatko Kranjčar. U 2. pretkolu je Dinamo u Skoplju pobijedio 2-1, a u Zagrebu 3-2. Trenirao je i Rigu.

Sedloski je igrao i u Hajduku, ali u Dinamu je ostavio najdublji trag. Za plave je potpisao 1998. godine, ne iz Hajduka, već obilazno, nakon kratke avanture u engleskom Sheffield Wednesdayu. Za Dinamo je u sedam sezona odigrao 190 utakmica, osvojio je tri naslova, tri Kupa i dva Superkupa, a igrao je Ligu prvaka i Kup Uefa.

Navijači 'modrih' su ga obožavali, a zbog borbenosti je dobio i kapetansku traku. Bio je pravi lider Dinama, na terenu i izvan njega. 

- Zagreb je moj drugi dom. Često sam tamo, u Zagrebu imam i stan. U kontaktu sam s većinom igrača s kojima sam igrao u Dinamu. Volim doći u Zagreb, rado se sjetim vremena dok sam igrao u Maksimiru, emocije su velike - rekao nam je 2016. godine Goceo kojemu se prije par godina razmišljalo i kao kandidatu za trenera prve momčadi Dinama

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • VAR777 21.04.2020.

    Ah vidi se da je za vrijeme boravka u Hercegovini stekao novog "prijatelja"

  • komentator0008 20.04.2020.

    Jako pametan potez, juniori koji igraju ligu prvaka sad ostaju bez jovcicevica isto?

  • 20.04.2020.

    Cirkus....

Komentiraj...
Vidi sve komentare