To je to što me zanima!

Godin otišao, Simeone našao zamjenu: Stiže Felipe iz Porta

Felipe u Atletico stiže kao zamjena za iskusnog Urugvajca Diega Godina kojem zadnjeg dana lipnja istječe ugovor, a najviše ga se povezuje s milanskim Interom. Odlazak kapetana bit će strašan udarac za Atletico
Vidi originalni članak

Stasiti brazilski stoper Felipe (30) novi je igrač španjolskog prvoligaša Atletico Madrida. 

Dosadašnjeg člana Porta platili su 20 milijuna eura, a Felipe je u Europu stigao prije tri godine iz brazilskog Corinthiansa. Felipe je za Porto odigrao 142 utakmice, a ima i jedan nastup za A reprezentaciju svoje domovine. S Neymarom i društvom zaigrao je u prijateljskoj utakmici protiv El Salvadora.

Felipe u Atletico stiže kao zamjena za iskusnog Urugvajca Diega Godina (33) kojem zadnjeg dana lipnja istječe ugovor, a najviše ga se povezuje s milanskim Interom. Odlazak kapetana bit će strašan udarac za Atletico, a Felipe bi treba ublažiti taj problem.

Diego Simeone krenut će u potpuni remont obrane jer su svoj odlazak najavili i Filipe Luis, Juanfran te Lucas Hernandez kojeg je Niko Kovač doveo u Bayern. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ChandlerBing4 28.05.2019.

    Ma nema brige za stopere u Atleticu, svaki solidan stoper u Atleticu moze izgledati ko vrhubski jer cijela ekipa igra obranu kod Simeonea, mislim da je najbolji primjer Miranda. Da se razumijemo Godin je stvarno vrhunski stoper, na njega u ovom slucsju nisam mislio.

  • MOONZz 28.05.2019.

    Koliko sam uspio procitati i vidjeti, jako kvalitetan stoper. Samo me zanima sto ce biti s Portom ako jos Telles ode u Atletico. Pa ostati ce ljudi bez kompletne obrane.

  • 28.05.2019.

    Donekle dostojna zamjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare