To je to što me zanima!

Godina od Bryantova odlaska: Na sudu se tuku za aute i novac

Vanessina majka dadiljala je Giannu i ostalu unučad te sad na sudu traži naknadu za taj rad. Kobe joj je navodno obećao da će se brinuti o njoj do kraja života. Bryantova udovica sve negira
Vidi originalni članak

Nedostaješ mi neopisivo. Nedostaju mi tvoji zagrljaji, poljupci i tvoj duboki osmijeh. Nedostaju mi naše interne šale i da me nasmijavaš, napisala je nedavno Vanessa Bryant (38), udovica legendarnoga Kobea.

Bol ne prestaje ni godinu dana nakon smrti košarkaškog maga.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural u Križevcima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U stravičnoj helikopterskoj nesreći poginuli su Kobe i njegova kćer Gianna te još šest putnika i pilot.

- Uzdižem se na 4000 stopa - rekao je pilot Ara Zobayan kontrolnom tornju kad je, usred magle blizu mjesta Calabasas u Kaliforniji, krenuo u smrt.

Pravne bitke za novac

Sikorsky S-76 stropoštao se nakon udara u planinu. Bryantova supruga tužila je tvrtku Island Express Helicopters zbog nemara navevši da pilot nije smio letjeti u takvim uvjetima i da je trebao otkazati let. Tvrtka negira odgovornost.

Vanessa ovih dana ima pune ruke posla. Zbog zetove smrti tužila ju je majka Sofia Laine (68).

Vanessina majka dadiljala je Giannu i ostalu unučad te sad na sudu traži naknadu za taj rad. Kobe joj je navodno obećao da će se brinuti o njoj do kraja života.

- Uzdržavala sam ju gotovo 20 godina, a nikada nije bila moja ili Kobejeva osobna asistentica, ni dadilja. Sad želi naplatiti 96 dolara po satu i tvrdi da je 18 godina radila 12 sati dnevno. Uvijek sam bila kućanica te smo muž i ja punu pažnju posvećivali djeci - napisala je Vanessa za People pa nastavila:

- Skoro dva desetljeća brinuli smo se o tome da živi blizu nas i sve joj plaćali jer je tvrdila da nakon rastave nema novaca. Mislili smo da je najbolje da ne živi s nama, a s vremena na vrijeme je pričuvala djecu. Nije se brinula o poslu ili bilo kakvim izdatcima. Bila je baka koju su uzdržavali njezina kći i zet, a jedino kad je bila 'dadilja' je kad su naša djeca bila jako mala. 

Majka ju je nešto ranije optužila da ju je u rujnu prošle godine izbacila iz kuće te kako je morala vratiti auto koji je koristila. 

- Tražila sam novu kuću za obitelj, a tjedan dana kasnije moja je majka na televiziji bacila ljagu na obitelj iako je besplatno živjela u stanu koji joj je iznajmljen. I nakon te izdaje ponudila sam joj mjesečno uzdržavanje, ali to joj nije bio dovoljno. Kontaktirala me preko posrednika i zatražila pet milijuna dolara, kuću i Mercedes SUV - otkriva Kobejeva udovica.

Vanessa tvrdi kako majka sad želi više novaca nego što je dobivala za Kobejeva života te kako je stvar izmakla kontroli.

- Moj muž joj nikad ništa nije obećao te bi bio jako razočaran njezinim ponašanjem i nedostatkom empatije - zaključila je.

Iza Bryanta ostala je golema praznina, diljem svijeta oslikane su stotine murala njemu u čast, a mnogi ga s razlogom spominju u kontekstu najboljega košarkaša svih vremena...

Idi na 24sata

Komentari 36

  • John Obraz 27.01.2021.

    Krasna priča o ispunjenju američkog sna. 🇺🇸✌️

  • 2 x general 27.01.2021.

    ima takvih i kod nas!!!! uspješna djeca a roditelji drže kontrolu nad financijama i životom. osobno poznajem takav slučaj. dalo bi se o tome puno pričati. tko je zaradio pare taj je jedini vlasnik tih para i sam odlučuje. ako je sposoban toliko zaraditi sposoban je i brinuti o njima.

  • OšKavu 26.01.2021.

    Hahaha pa da vrijedim toliko para istog trena bi napisao oporuku koliko kome ode i ćao đaci

Komentiraj...
Vidi sve komentare