Obavijesti

Sport

Komentari 36

Godina od Bryantova odlaska: Na sudu se tuku za aute i novac

Godina od Bryantova odlaska: Na sudu se tuku za aute i novac

Vanessina majka dadiljala je Giannu i ostalu unučad te sad na sudu traži naknadu za taj rad. Kobe joj je navodno obećao da će se brinuti o njoj do kraja života. Bryantova udovica sve negira

VIDEO

Nedostaješ mi neopisivo. Nedostaju mi tvoji zagrljaji, poljupci i tvoj duboki osmijeh. Nedostaju mi naše interne šale i da me nasmijavaš, napisala je nedavno Vanessa Bryant (38), udovica legendarnoga Kobea.

Bol ne prestaje ni godinu dana nakon smrti košarkaškog maga.

POGLEDAJTE VIDEO: Mural u Križevcima

Pokretanje videa...

Kobe Bryant 01:27

U stravičnoj helikopterskoj nesreći poginuli su Kobe i njegova kćer Gianna te još šest putnika i pilot.

- Uzdižem se na 4000 stopa - rekao je pilot Ara Zobayan kontrolnom tornju kad je, usred magle blizu mjesta Calabasas u Kaliforniji, krenuo u smrt.

Pravne bitke za novac

Sikorsky S-76 stropoštao se nakon udara u planinu. Bryantova supruga tužila je tvrtku Island Express Helicopters zbog nemara navevši da pilot nije smio letjeti u takvim uvjetima i da je trebao otkazati let. Tvrtka negira odgovornost.

Vanessa ovih dana ima pune ruke posla. Zbog zetove smrti tužila ju je majka Sofia Laine (68).

Vanessina majka dadiljala je Giannu i ostalu unučad te sad na sudu traži naknadu za taj rad. Kobe joj je navodno obećao da će se brinuti o njoj do kraja života.

- Uzdržavala sam ju gotovo 20 godina, a nikada nije bila moja ili Kobejeva osobna asistentica, ni dadilja. Sad želi naplatiti 96 dolara po satu i tvrdi da je 18 godina radila 12 sati dnevno. Uvijek sam bila kućanica te smo muž i ja punu pažnju posvećivali djeci - napisala je Vanessa za People pa nastavila:

- Skoro dva desetljeća brinuli smo se o tome da živi blizu nas i sve joj plaćali jer je tvrdila da nakon rastave nema novaca. Mislili smo da je najbolje da ne živi s nama, a s vremena na vrijeme je pričuvala djecu. Nije se brinula o poslu ili bilo kakvim izdatcima. Bila je baka koju su uzdržavali njezina kći i zet, a jedino kad je bila 'dadilja' je kad su naša djeca bila jako mala. 

NBA: Celebration of life for Kobe and Gianna Bryant

Majka ju je nešto ranije optužila da ju je u rujnu prošle godine izbacila iz kuće te kako je morala vratiti auto koji je koristila. 

- Tražila sam novu kuću za obitelj, a tjedan dana kasnije moja je majka na televiziji bacila ljagu na obitelj iako je besplatno živjela u stanu koji joj je iznajmljen. I nakon te izdaje ponudila sam joj mjesečno uzdržavanje, ali to joj nije bio dovoljno. Kontaktirala me preko posrednika i zatražila pet milijuna dolara, kuću i Mercedes SUV - otkriva Kobejeva udovica.

Vanessa tvrdi kako majka sad želi više novaca nego što je dobivala za Kobejeva života te kako je stvar izmakla kontroli.

- Moj muž joj nikad ništa nije obećao te bi bio jako razočaran njezinim ponašanjem i nedostatkom empatije - zaključila je.

Iza Bryanta ostala je golema praznina, diljem svijeta oslikane su stotine murala njemu u čast, a mnogi ga s razlogom spominju u kontekstu najboljega košarkaša svih vremena...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju