To je to što me zanima!

Godinu dana doma ih nitko nije dobio: Lyon protiv Bordeauxa

Nakon poraza od Caena, Lyon dočekuje Bordeaux. Za “lavove” neće braniti Lloris, a nema i Gourcuffa i Lopeza. Bordeaux je rijetka momčad koja zna kako s Lyonom...
Vidi originalni članak

Sedam godina Lyon je dominirao Le Championnatom, sve do 2009. godine kad je njihov niz prekinuo Bordeaux. Rijetko koja momčad u zadnjih nekoliko godina ima pozitivan skor protiv “lavova”, a Bordeaux se s tim može pohvaliti. U zadnjih sedam utakmica Lyon ih je pobijedio samo jednom. Nakon šokantnog poraza od Caena, Lyon je pao na treće mjesto, a u večerašnjem derbiju na Gerlandu bit će bez svoje tri najveće zvijezde. Golman Lloris je suspendiran, a Gourcuff i Argentinac Lisandro Lopez još imaju problema s ozljedom.

- Nadam se da su moji igrači naučili lekciju nakon poraza od Caena. Imamo dosta problema, zabrinut sam jer Lloris neće braniti, ali nadam se da će dobro završiti. Ne bismo si smjeli dopustiti i drugi kiks zaredom - rekao je Remi Garde, trener sljedećeg Dinamova suparnika.

Dejan Lovren će se vratiti u momčad koja godinu dana nije izgubila na Gerlandu. St. Etienne je posljednja momčad koja je pobijedila Lyon kod kuće u ligi. Nakon toga su odigrali 18 utakmica bez poraza.

Za dinamovce je dobro što tri dana prije njihova gostovanja Lyon ima tešku utakmicu. Još kad bi Bordeaux uspio iznenaditi, onda bi samopouzdanje “lavova” bilo još više poljuljano prije sudara u LP-u.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • user_127931 24.09.2011.

    Joj jedva čekam da vidim kako će dinamo izgubiti i drugu utakmicu hehehehhehe

  • dasezna 24.09.2011.

    jedina šansa dinamu je ona rupa od lovrena, pa ko njega kupi za tolike par taj mora da je ili pijan ili lud

  • injaki 24.09.2011.

    danas lion dobiva a iduću gubi

Komentiraj...
Vidi sve komentare