To je to što me zanima!

Gojak: Još sam pod dojmom, baš me sluša lopta, ide me gol

Osjećaj je poseban. Uvijek sam sanjao trenutak kada ću zabiti za BiH i sada kada je došao, najsretniji sam čovjek na svijetu. Golove poklanjam obitelji kojima ovo znači kao i meni, rekao je Gojak nakon Lihtenštajna
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački veznjak i igrač Dinama Amer Gojak presretan je nakon sjajne utakmice svoje reprezentacije protiv Lihtenštajna u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. Gojak je u svom sedmom nastupu došao do prvog gola, točnije golova, utrpao je dva komada nedoraslom protivniku.

- Osjećaj je poseban. Uvijek sam sanjao trenutak kada ću zabiti za BiH i sada kada je došao, najsretniji sam čovjek na svijetu. Golove poklanjam svojoj obitelji kojima ovo znači kao i meni. Još sam pod dojmom utakmice kakve je teško igrati. Svi su unaprijed upisali bodove, a pred nama je 90. minuta. Na svu sreću dobro je završilo i sada idemo u Armeniju po nastavak niza - rekao je oduševljeni veznjak kojega bh. izbornik Robert Prosinečki obožava.

BJELIČINE IGRAČINE Modro blago: Gojak dva gola i asist, Ademi utrpao Izraelu

- Osobno se odlično osjećam, od početka sezone sam u formi i na razini, sluša me lopta, ide gol... Kamo sreće da se nastavi tako u kvalifikacijama ali i Ligi prvaka - dodao je Amer.

Osvrnuo se i na nastavak klupske sezone. Uskoro će početi Liga prvaka u koju se Dinamo kvalificirao nakon tri godine.

- Veseli me što smo ostali na okupu u Dinamu. Jači smo i iskusniji za jednu veliku sezonu i nadam se da ćemo to pokazati u Ligi prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO Ademi kao centarfor: Precizno glavom za bod protiv Izraela

- Drago mi je zbog Ademija koji je zabio za Makedoniju, ali i zbog dečki iz U-21 reprezentacije. Očito smo svi u nekom dobrom periodu koji će potvrditi kako je ono na Poljudu bilo slučajno. Idemo se vratiti u pobjednički ritam - rekao je Gojak, a prenosi službena stranica Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 06.09.2019.

    Klosar imao benficu na kladi

  • 06.09.2019.

    Mrs iz Dinama

  • Dr.Toksicizam 06.09.2019.

    Šteta što ga lopta nije slušala protiv Benfice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare