To je to što me zanima!

Gojak kao Ibra! Gol petom kroz maglu za Dinamovu povijest...

Ubacio je Izet Hajrović loptu u peterac Trnave, tamo ju je dočekao Oršić koji je samo dotakao loptu i poslao Gavranoviću koji odmah spušta za Gojaka, a Amer to petom posprema za erupciju oduševljenja...
Vidi originalni članak

Ludilo na Maksimiru! Dinamo je pobijedio Trnavu 3-1 i osigurao napokon to toliko opjevano već europsko proljeće. Dinamo je u 22. minuti zabio za vodstvo od 1-0 protiv Trnave, a strijelac je bio Amer Gojak.  Na 2-0 je povisio Kadlec autogolom, a rezultat je smanjio Čanturišvili. No, da ne bude muke do kraja utakmice, pobrinuo se Mislav Oršić golom u 80. minuti za 3-1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ubacio je loptu Izet Hajrović u peterac Trnave, tamo ju je dočekao Oršić, koji je samo dotakao loptu i poslao Gavranoviću koji odmah spušta za Gojaka, a Amer to atraktivno petom posprema za erupciju oduševljenja na Maksimiru. Bio je to Amerov potez po uzoru na Zlatana Ibrahimovića.

ISPRED SVLAČIONICE Gojak: Uz ovakve navijače sve je lakše, idemo sad do kraja...

Proslavio je Amer gol onako kako je i obećao, identično kao protiv Osijeka kada je također zabio gol. A ovaj je Uefa proglasila potezom cijelog kola Europske lige!

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • juricajuric179 09.11.2018.

    Evo kako igra Dinamo od kad nema mamića,samo se bojim da je on još uvjek gazda i da iz Međugorja vuće sve konce Dinama, ali kad ga se skroz riješe Dinamo će biti važan faktor u Euroligi.

  • Zen Dra 09.11.2018.

    Svaka cast, kao ljubitelj nogometa i sporta kao takvog ovo je jedan veliki uspjeh, uspjeh za Dinamo i nas nogomet,svatko iole normalan i kome je stalo do Hrvatskog sporta bi trebao biti sretan i ponosan na ovo postignuce. Sve najbolje pa dokle ide:)

  • ervin48 08.11.2018.

    I na 24 gledaju iptv stream 😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare