To je to što me zanima!

Gojak: Na poluvremenu smo se dogovorili da idemo to okrenuti

Primili smo taj gol, ali vjerovali smo u sebe. Nismo klonuli. Rekli smo si da ćemo ginuti jedan za drugog i da će golovi doći, rekao je Amer Gojak nakon 2-1 pobjede protiv Spartaka u Europskoj ligi
Vidi originalni članak

Pjesma je u svlačionici, još su glave vruće. Nismo svjesni što smo ostvarili. Još nam treba, koliko, jedan bod da osiguramo europroljeće? Gubili smo, ali pokazali smo da smo prava momčad, ali okrenuli smo i presretni smo, rekao je Dino Perić nakon 2-1 pobjede protiv Spartaka u 3. kolu Europske lige. 

KRAJ UTAKMICE Preokret vrijedan proljeća u Europi?! 'Modri' srušili Trnavu

Dinamo ima tri pobjede u isto toliko utakmica, a u sljedećem kolu na Maksimiru 8. studenog, također protiv Spartaka, plavima bi i bod mogao biti dovoljan za europsko proljeće koje čekaju od 1970. godine!

- Poništili su nam gol, mislim da je bio regularan. Onda smo primili iz nekakve šanse, ne bih to nazvao ni udarcem. Ali eto, skupili smo glave, ginuli jedan za drugog i ispalo je to super - rekao je mladi stoper Perić, koji je igrao u paru s Leškovićem.

Dinamo je gubio od 32. minute, ali je golovima Gavranovića (64.) i Oršića (77.) okrenuo za veliko slavlje.

- Predivan je osjećaj, jedva čekamo 8. studeni, utakmicu pred svojim navijačima pa da zajedno proslavimo proljeće u Europi - dodao je Perić.

- Teška utakmica, ali najvažnije je da smo uzeli tri boda i primakli se europskom proljeću. Primili smo taj gol, ali vjerovali smo u sebe. Nismo klonuli, dogovorili smo se u svlačionici da idemo okrenuti. Rekli smo si da ćemo ginuti jedan za drugog i da će golovi doći. Nismo pali niti na jednom testu, zasluženo imamo tri pobjede iz tri utakmice - rekao je Dinamov veznjak Amer Gojak i dodao:

- Pozivam navijače da nas podrže na Maksimiru, idemo svi zajedno po pobjedu za europroljeće.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Kranksvester 26.10.2018.

    Kad vidim da su Perić i Lešković igrali stoperski par, znam da je ta Trnava na nivou Istre, čim su supjeli samo jedan utrpati

  • barcelona17 26.10.2018.

    Sta pricas ti covjece? Na pocetku se niste dogovorili nego na poluvremenu? Ove izjave su najjace

  • marko209 25.10.2018.

    S kim ste se dogovorili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare