To je to što me zanima!

Gojanović: U prvoj sezoni u KHL-u želimo u doigravanje

Bili bismo sretni kad bismo izborili doigravanje u prvoj sezoni u KHL-u. No i sam ulazak u drugu najjaču ligu svijeta čini nas ponosnima, rekao je Damir Gojanović...
Vidi originalni članak

Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović dao je intervju za ruski sport.ru povodom Medveščakovog ulaska u drugu najbolju hokejašku ligu svijeta. Gojanovića su ruski novinari pitali planira li Medveščak u prvoj sezoni u KHL-u organizirati spektakularne utakmice kao što su bile one u pulskoj Areni protiv Olimpije i Vienne.

- U prvoj sezoni tako nešto ne planiramo. Ponosni smo što smo ušli u KHL. Igrat ćemo utakmice u Ledenoj dvorani Doma Sportova koja prima 6500 navijača te u Areni Zagreb gdje može doći i 15,000 ljudi. Prošle sezone bili smo 14. klub u Europi po broju navijača. U KHL-u je ispred nas samo pet klubova - kaže Gojanović.

Medveščak se namjerava pojačati.

- Da, želimo dovesti igrače iz AHL-a. Posebno ćemo se koncentrirati na one koji imaju hrvatsko podrijetlo. Bit će tu dosta promjena u momčadi, ali trudit ćemo se zadržati što više hrvatskih igrača - dodaje predsjednik Medveščaka.

- Hokej je u Hrvatskoj gotovo nestao sa scene. A onda ga je oživio Medveščak uz pomoć nekoliko sjajnih ljudi. I sad smo u drugoj najjačoj ligi svijeta. Što očekujem od prve sezone? Pa bili bismo sretni kad bismo izborili doigravanje. No i sam ulazak u KHL čini nas ponosnima - završio je Gojanović.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • PETAR_20 11.05.2013.

    Ima li išta novog o Medveščaku????

  • PETAR_20 10.05.2013.

    Odličan članak o Medveščaku u Večernjem listu pod "Premium", kronološki složen. Pročitajte svakako!!

  • Roby Grunf 08.05.2013.

    naravno da ima zlobnih ljudi koji će odma govorit kako če medvjedi bit kanta za napucavanje! ja vjerujem da neće jer pokazalo se ovih sezona u KHL-u da svatko svakog može dobit! istina novac je bitan,ali ne i presudan!! treba pogodit samo sa "rosterom" igrača. jer bit če ogromnih promjena i treba to sve posložit sada!! ali svaka čast medvjedima što rade-doveli su u hrvatsku svjetski hokej i možemo biti ponosni!! prvu sezonu i da ne pobjedimo ni jednu utakmicu,napravili su veliku stvar ulaskom u KHL,ali poznavajuči medvjede,pružit če nam opet puno lijepih i veselih trenutaka,naravno i pobjeda!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare