To je to što me zanima!

Gojun: Nisam rekao zbogom, tu sam ako ću zatrebati izborniku

Obrambeni specijalac, igrač bez kojeg je reprezentacija posljednjih desetak godina nezamisliva, propustit će okupljanje u travnju, no u razgovoru za RTL rekao je kako to ne znači konačno zbogom
Vidi originalni članak

Iskreno, već sam 10 godina u reprezentaciji i peto mjesto u Hrvatskoj ostavilo je gorak okus. Roditelj sam troje djece i malo mi je i zbog obitelji, rekao je hrvatski rukometaš Jakov Gojun (31) u razgovoru za RTL.

Hrvatski obrambeni specijalac na radu u berlinskom Füchseu posjetio je hrvatski štan na tamošnjem turističkom sajmu i nije mogao izbjeći pitanja hrvatskih medija o izostanku s popisa igrača za iduću reprezentativnu akciju. Lino Červar na konferenciji za medije otkrio je kako su uz ranije 'umirovljene' Čupića, Vorija, Buntića i Alilovića novi igrači koji su odlučiti umiroviti reprezentativni dres Kopljar i Gojun.

- Neke stvari su mi se malo nakupile u glavi, ali mi imamo puno mladih igrača koji mogu braniti boje reprezentacije i ne bojim se za naš uspjeh - dodao je Gojun.

No, iako su svi mislili drugačije, to ne znači da je naš 'ministar obrane' zauvijek odbacio pozive u reprezentaciju.

- Ako bude potrebno sjest ću s izbornikom, postoji još uvijek opcija, nisam rekao zbogom zauvijek reprezentaciji - zaključio je Gojun.

I dobro da je ostavio otvorena vrata jer obrana bez njega zasigurno neće biti ista.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Milicioner55 09.03.2018.

    Gojun stvarno ne trebaš više ni ti ni Vori treba vas pola izbacit iz repke jer što ste dali dali ste i hvala,dalje više nemate kvalitete,ja da sam izbornik pomirio bih se s tim da Hrv nije više sila u rukometu i da smo prosjek odmah svima dokazat da nismo nikakav favorit i krenuti od nule bez ikakvog pritiska,e tako se samo može naprijed a od forsirane igre igrača medalja osvojenih unaprijed nema ništa,što se pokazalo zadnjih 6,7 god

  • Iskrivljena antena 09.03.2018.

    Gojun pa da po liniji vidi se da se ugojio u zadnji deset godina kao i onaj Vori kad ga vidim u Zagrebu kako se ne može odraziti odahnuo sam kad se oproste ovakve starkelje.

  • Filipescu K 09.03.2018.

    Znam da su druga vremena ali ja sam krajem devedesetih morao u vojslu bez da me itko pitao oćeš nećeš. Mislim da bi vrhunski sportaši morali dati svoj dug državi barem kroz igranje za reprezentaciju. Pa blesavo mi zvuči da klinci od 20 godina odj. igranje za državu pod razno raznim izgovorima,a opet ponavljam mene u istoj dobi nije nitko pitao paše li mi plazit po zemlji i ždrerat CSO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare