To je to što me zanima!

Gol Lokomotivi pa fešta: Mali Andrija, sretan ti 18. rođendan

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
IZNENAĐEEEENJE! Andrija Balić vratio se doma s gostovanja u Kranjčevićevoj, gdje je zabio gol i slavio s Hajdukom, u 3:30 ujutro. Ali onda je netko upalio svjetlo
Vidi originalni članak

Golom Lokomotivi Andrija Balić obilježio je svoj 18. rođendan, no tek po povratku kući u Dugopolje čekalo ga je pravo iznenađenje.

Prijatelji su mu u tajnosti pripremili doček i feštu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao i uvijek do sada, dočekao sam Hajdukov autobus na naplatnim kućicama u Dugopolju, da Andriju što prije odvedem kući na spavanje. Poljubio sam sina i čestitao mu 18. rođendan, ali i postignuti gol i pobjedu - ispričao nam je Andrijin otac Ivica , koji je znao što se kod kuće u Dugopolju sprema, ali Andriji nije ništa kazao.

- Kad smo oko 3:30 došli pred kuću, sve je bilo u mraku, tišina, samo su se cvrčci čuli... Čim je Andrija izašao iz auta, upalila su se sva svjetla, zasjalo je desetak bengalki , a prijatelji su izašli pred njega i zapjevali mu: "Sretan ti rođendan..." . Andrija je bio šokiran, samo je u nevjerici stajao i gledao. Ne bih se zakleo da mu i pokoja suza radosnica nije niz lice krenula...

Dva dana fešta se pripremala u strogoj tajnosti. Tek kad je Andrija krenuo u Zagreb na ogled s Lokomotivom, mama je počela peći kolače i tortu, a Andrijina ljubimica, sestra Lucija , pobrinula se za dekoracije. Prijatelji su donijeli i transparent "No Balić – no party" , a stigla je i Andrijina djevojka Franka .

- Sve su to njegovi prijatelji iz djetinjstva, divni dečki i cure: Mici , Mateo , Gogi , Anita , Marino , Vlade ... - rekao nam je Andrijin otac.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • ohandza frane 12.08.2015.

    Dobar je mali,dobar,bit će nešto od nas još

  • Glasaj za HSP1861 12.08.2015.

    Neznam zašto pravite zvijezdu od momka koji to nije jer je premlad.I pustite njegov privatni život na miru.

  • strmi007 12.08.2015.

    Bit će nešto od njega

Komentiraj...
Vidi sve komentare