To je to što me zanima!

Gol! Nije gol! Ipak gol! Rijeka je smanjila iz konfuzne situacije...

Nekoliko sekundi igrači Rudeša i Rijeke gledali su glavnog pa pomoćnog suca. Ništa im nije bilo jasno. Gol Rijeke kojim su gosti smanjili prednost Rudeša prvo je poništen pa priznat. Još će se pričati o ovome...
Vidi originalni članak

Rudeš je razbio Rijeku 4-2 u 29. kolu HNL-a! Utakmica je bila sjajna, vidjeli smo dva fenomenalna gola sa svake strane, Kamenara s jedne i Pavičića s druge, ali i jednu vrlo dvojbenu situaciju. 

Poveo je Rudeš 2-0 već nakon pet minuta utakmice, Rijeka se vratila pred kraj prvog dijela nakon čudne situacije. Prvo joj je poništen gol pa naknadno priznat. 

APSOLUTNO ZASLUŽENO Katastrofa Rijeke! Rudeš joj je zabio 4 gola u Kranjčevićevoj

Capan je prošao po desnoj strani, lopta se odbila do Acostyja, a Capan je, čini se, ostao u zaleđu. Acosty je ubacio prizemnu loptu, Capan pokušava igrati loptom, ali je promašuje, a Heber majstorski petom zabija i smanjuje vodstvo Rudeša na 2-1. 

BIJESAN KAO RIS Kek je opleo po igračima nakon blamaže: Ovo je bilo sramotno

Capan je bio u ofsajdu, u to nema dileme (vidi sliku 1). Glavno je pitanje je li aktivirao to zaleđe. Po kretnjama, čini se da jest, jer je pokušao igrati loptom. U tom slučaju gol je trebao biti poništen. Heber nije bio u zaleđu i njegova pozicija nije upitna.

Bit će još dosta priče o ovom golu koji je glavni sudac Dario Bel iz Osijeka priznao, iako mu je pomoćnik Dalibor Conjar signalizirao da je zaleđe. Nije jasno je li možda Conjar promijenio odluku pa javio glavnom sucu da ipak nije bilo zaleđe...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 14.04.2018.

    Penal za Barcelonu

  • 13.04.2018.

    Sve ce to objasnit beusan on sve zna

  • gagi1993 13.04.2018.

    Papa perez sredio :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare