To je to što me zanima!

Golčina Yilmaza lansirala Lille na dvije pobjede od naslova

U derbiju sjevera Lille je pobijedio Lens na gostovanju 3-0 s igračem više i tako ostavio Kovačev Monaco na pukoj teoriji za titulu. U Engleskoj je Newcastle iznenadio Leicester
Vidi originalni članak

Nogometaši Lillea napravili su još jedan korak ka osvajanju naslova francuskog prvaka, oni su u susretu 36. kola kao gosti svladali svog regionalnog rivala Lens sa 3-0 (2-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Bradarić nakon debija za Hrvatsku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dvoboj je odlično počeo za Lille koji je poveo iz kaznenog udarca već u 3. minuti, a realizator je bio Yilmaz. Turski je veteran svojim drugim pogotkom povisio na 2-0 spektakularnim udarcem sa 30-ak metara u sam gornji desni kut suparničkog gola u 40. minuti, da bi konačni rezultat postavio David u 60. minuti.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Bradarić ušao je u igru za Lille u 85. minuti.

Vodeći Lille sada ima 79 bodova, četiri više uz utakmicu više od drugog Paris SG-a te ga od osvajanja četvrtog naslova prvaka u klupskoj povijesti dijele još samo dvije pobjede. Lens je šesti sa 56 bodova, koliko ima i peti Marseille.

Hoće li Leicester u Ligu prvaka?

Nogometaši Newcastle Uniteda u prvoj su utakmici 35. kola engleskog prvenstva kao gosti iznenadili Leicester City s visokih 4-2 (2-0).

Gosti iz Newcastlea profitirali su zbog velikih pogrešaka domaće obrane i poveli sa 4-0 golovima Willocka (22), Dummetta (34) i Wilsona (64, 73), da bi domaći u završnici ublažili poraz preko Albrightona (80) i Iheanacha (87).

Newcastle je s ova tri boda skočio sa 17. na 13. mjesto i ima 39 bodova, dok je Leicester ostao treći sa 63 boda. Na vrhu je Manchester City sa 80 bodova, 13 više uz utakmicu više od drugog Manchester Uniteda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • IvanYT 08.05.2021.

    nadam se da će lille osvojiti ligu

  • Prokisla Maneštra 07.05.2021.

    Kovač prevara! ni ovo neće osvojiti!? odlazi iz našeg Monaka, briš ća.

  • 07.05.2021.

    BUUUUURAAAAAK!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare