To je to što me zanima!

Golden State i Atlanta slavili u gostima te izjednačili seriju...

Golden State Warriorsi slavili su u Memphisu, a Atlanta Hawksi u Washingtonu u polufinalnoj seriji doigravanja NBA lige. U oba slučaja serija je izjednačena (2-2)
Vidi originalni članak

Golden State Warriorsi u ponedjeljak navečer slavili su kod Memphisa 101-84 i izjednačila polufinalnu seriju NBA doigravanja na 2-2. Atlanta Hawksi pobijedili su Washingtonu 106-101 i također izjednačili na 2-2.

Warriorsi su odigrali sjajnu utakmicu u Memphisu. Predvođeni MVP-em Stephenom Curryjem razbili su domaćina.

- Pokazali smo moć, kasnije smo samo držali nogu na gasu - rekao je Stephen Curry , koji je zabio 33 koša.

Draymond Green zabio je 16 koševa, a Klay Thompson pridodao 15. Kod Memphisa najbolji je bio Marc Gasol s 19 koševa. Peta utakmica igra se u Oaklandu u srijedu.

Atlanta je izborila važnu pobjedu u Washingtonu. Najbolji kod Hawksa bio je Jeff Teague s 26 koševa, Paul Millsap zabio je 19 koševa.

Bradley Beal zabio je 34 koša za Wizardse, Paul Pierce je zabio 22. Peta utakmica igra se u Atlanti u srijedu, a serija je izjednačena na 2-2.

- Kad ovako igramo, teško da nas itko može dobiti. Ovako smo igrali gotovo cijelu sezonu - rekao je Paul Millsap iz Hawksa.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • beemysm 12.05.2015.

    nemozes ti dobiti GSW ako oni zabiju 14 trica a ti 4...

  • wwww 12.05.2015.

    Grizzlesi jako dobro znaju od kuda im prijeti najveća opasnost kada igraju protiv Warriorsa i u 2 i 3 utakmici su tako postavili odbrani a odbrana je njihova jaka strana da nisu dozvoljavali da ih Warriorsu unište šutom za tri poene ali zato u noćašnjoj utakmici oni promašaji iz 2 i 3 utakmici su naplaćeni tako da su Warriorsi pogodili 14 trica a Grizzliesi 4 trice i tu je ta razlika koju ekipa Grizzliesa nije mogla da uhvati..

  • diablopula 12.05.2015.

    Pierce je stari rutiner kako bi rekao Cvitković, kao da se čuvao za playof

Komentiraj...
Vidi sve komentare