To je to što me zanima!

Golman Gorice je rekorder: Za kraj godine Kahlina uzeo Kutiju

TRIPUT NA PENALE Kristijan Kahlina, koji brani za Goricu, u četvrtfinalu, polufinalu i finalu bio je junak sedmeraca na malonogometnom turniru Kutija šibica koji je osvojio s Quattro Leonesom
Vidi originalni članak

Kristijan Kahlina (26) jedini je golman koji je branio 83 utakmice zaredom, a s momčadi Quattro Leones osvojio je Kutiju šibica. I ne samo to, bio je proglašenim najboljim golmanom.

- Čudesna godina. Postao sam prvak druge HNL, u prvoj HNL smo senzacija godine, izabran sam u idealnu jedanaestoricu Prve HNL, osvojio Kutiju šibica i proglašen najboljim golmanom. Pa što možete više poželjeti - rekao je Kahlina.

Serija od 83 uzastopne utakmice počela je 7. rujna 2016. godine i od tada pa do 14. prosinca i utakmice njegove Gorice protiv Lokomotive, Kahlina nije propustio niti jednu utakmicu.

- Te prve sezone propustio sam prva tri kola jer sam tek bio došao u klub, stao sam na gol u četvrtom kolu u Sesvetama i od tad se s njega nisam maknuo. Od tada nisam propustio niti jednu utakmicu u prvenstvu. Za kraj godine sam još osvojio Kutiju - rekao je Kahlina, koji je cijeli turnir branio sjajno.

'KUTIJA' Ćiro Blažević i Milan Bandić su gledali finale i uživali u smokiju

U finalu je njegov Quattro Leones osvojio Kutiju protiv favorita Caffe bara Doberman nakon sedmeraca. Kahlina je obranio dvije lopte u raspucavanju i odveo momčad do trofeja.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • danko1471991 30.12.2018.

    Nema dalje,čovjek je uzeo kutiju šibica i stoga zaslužuje mjesto kao prvi vratar reprezentacije(ipak je on vratar Gorice)...

  • 30.12.2018.

    A di je naš Miljenko Mumlek??

  • jopet_1 29.12.2018.

    Trebao je biti proglašen i igračem turnira, čudesno je branio i izravno donio titulu

Komentiraj...
Vidi sve komentare