Obavijesti

Sport

Komentari 6

Golman Gorice je rekorder: Za kraj godine Kahlina uzeo Kutiju

Golman Gorice je rekorder: Za kraj godine Kahlina uzeo Kutiju
7

TRIPUT NA PENALE Kristijan Kahlina, koji brani za Goricu, u četvrtfinalu, polufinalu i finalu bio je junak sedmeraca na malonogometnom turniru Kutija šibica koji je osvojio s Quattro Leonesom

VIDEO

Kristijan Kahlina (26) jedini je golman koji je branio 83 utakmice zaredom, a s momčadi Quattro Leones osvojio je Kutiju šibica. I ne samo to, bio je proglašenim najboljim golmanom.

- Čudesna godina. Postao sam prvak druge HNL, u prvoj HNL smo senzacija godine, izabran sam u idealnu jedanaestoricu Prve HNL, osvojio Kutiju šibica i proglašen najboljim golmanom. Pa što možete više poželjeti - rekao je Kahlina.

Serija od 83 uzastopne utakmice počela je 7. rujna 2016. godine i od tada pa do 14. prosinca i utakmice njegove Gorice protiv Lokomotive, Kahlina nije propustio niti jednu utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Te prve sezone propustio sam prva tri kola jer sam tek bio došao u klub, stao sam na gol u četvrtom kolu u Sesvetama i od tad se s njega nisam maknuo. Od tada nisam propustio niti jednu utakmicu u prvenstvu. Za kraj godine sam još osvojio Kutiju - rekao je Kahlina, koji je cijeli turnir branio sjajno.

Ćiro Blažević i Milan Bandić su gledali finale i uživali u smokiju
Ćiro Blažević i Milan Bandić su gledali finale i uživali u smokiju

U finalu je njegov Quattro Leones osvojio Kutiju protiv favorita Caffe bara Doberman nakon sedmeraca. Kahlina je obranio dvije lopte u raspucavanju i odveo momčad do trofeja.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića