To je to što me zanima!

Golman Manchester Uniteda je probio pluća igraču Wrexhama

U 19. minuti utakmice je Mullin morao direktno u bolnicu nakon duela s golmanom 'crvenih vragova', a ispostavilo se da je ozljeda teška. Nije to dobro sjelo Wrexhamu, pogotovo jer se dogodilo na prijateljskom susretu
Vidi originalni članak

To je dio utakmice, nitko ne želi ozljedu. Čvrsto je ušao u duel, a Paul Mullin (28) je lošije prošao. Već mu se javio, on je odličan dečko, nema ništa loše s njim, rekao je trener mlade momčadi Manchester Uniteda Travis Binnion nakon što je golman Nathan Bishop (23) ozlijedio u duelu glavnu zvijezdu novopečenog engleskog četvrtoligaša Wrexhama

Dok su navijači u SAD-u kupovali karte za utakmicu između 'crvenih vragova' i kluba u vlasništvu holivudskog glumca Ryana Reynoldsa, nadali su se kako će na terenu gledati Brunu Fernandesa, Marcusa Rashforda i ostale zvijezde, ali 35.000 navijača na stadionu gledalo je uglavnom mladiće.

Najveće je ovacije dobio povratnik Jonny Evans (35), onda je jasno o kako se 'zvjezdanoj' momčadi radilo. Našalili su se neki da su o ostalima uzimali informacije na Wikipediji. 

Ipak, u četvrtoligašu su ovu utakmicu shvatili ozbiljno. Nakon što se u 19. minuti Mullin uputio prema bolnici, suigrači su zabili dva gola i primili jedan do odmora. A u nastavku je Wrexham zabio i treći gol za veliku 3-1 pobjedu protiv zvučnog protivnika.  Javio se Mullin iz bolnice i obznanio kako je dobro, dobio mnoge poruke podrške, a uz njega je stao i gazda kluba Reynolds.

- Paul Mullin ostavlja zadnju kap krvi za sve što radi. Cijela Wrexhamova zajednica mu želi brz oporavak - napisao je holivudski glumac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gnojna družina 26.07.2023.

    O kakvom fair playu oni pricaju? Sto je sa citijem koji je potrosio 2 MILIJARDE eura u manje od 10 godina gdje je taj prihod od 2 milijarde?? Sto je sa psgom koji je debelo u minusu sa racunicom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare