To je to što me zanima!

Skandal u Premiershipu: Ma to me kamera samo tako uhvatila

NACISTIČKI POZDRAV Engleski nogometni savez optužio je Waynea Hennessyja, golmana Crystal Palacea, za grubo kršenje pravila. On tvrdi da ga je kamera uhvatila u trenutku kad je nekoga dozivao
Vidi originalni članak

Skandal u engleskom prvoligašu Crystal Palaceu! Na druženju igrača nakon utakmice u trećem kolu FA Cupa, velški golman Wayne Hennessy (31) stavio je lijevu ruku ispred lica, a desnu je digao u zrak, piše britanski BBC.

Zbog nacističkog pozdrava engleski nogometni savez optužio ga je za grubo kršenje pravila i mora se očitovati uoči odluke o eventualnoj kazni. Možda bi mu bilo najbolje da sve prizna, jer njegovo objašnjenje ne bi prošlo ni kod četverogodišnjeg djeteta. 

- Kamera me uhvatila baš kad sam nekoga zvao, zato sam stavio lijevu ruku blizu usta, a desnom sam ga dozivao. Svjestan sam da izgleda kao da radim nešto potpuno neprimjereno, ali sve je stvar slučajnosti - tvrdi Hennessy

Fotografiju je snimio i na Instagram story stavio njegov suigrač, njemački veznjak Max Meyer. No fotka je ubrzo nestala. Ne dovoljno brzo. Netko ju je primijetio i prijavio sve engleskom savezu i Velšanina sad čeka kazna.

Mora se očitovati o slučaju do 31. siječnja.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mr_croat 25.01.2019.

    Antife u svemu vide ustase i naciste

  • Joker123 24.01.2019.

    Tako i triba, nulta tolerancija

  • nekadadavno 24.01.2019.

    Svašta, pa čovjek pokazivao koliko je visok kukuruz pored igrališta

Komentiraj...
Vidi sve komentare