To je to što me zanima!

Golman Recifea umjesto pred mrežu mogao bi iza rešetaka

Divljački udarac golmana Gustava Ramona igraču protivničke momčadi mogao bi ga koštati ne samo optužbe za pokušaj teškog ranjavanja već one za pokušaj ubojstva
Vidi originalni članak

Gustavo Ramon, golman mlade momčadi brazilskog Sport Recifea, mogao bi biti optužen za pokušaj ubojstva nakon psihopatskog karate-udarca u glavu suparničkog nogometaša.

Incident se dogodio tijekom utakmice mladih momčadi Sporta i Vasca da Game. Nastalu gužvu na terenu i činjenicu da mu je Vascov nogometaš Elivelton bio okrenut leđima Gustavo je iskoristio za kukavički i prezira vrijedan napad letećim karate-udarcem sleđa.

Udario je Gustavo pritom i vlastitog suigrača.

- Vrlo mi je žao zbog nepromišljenog poteza. Pokušat ću se ispričati Eliveltonu - rekao je golman kojem je klub nakon svega omogućio psihološku pomoć.

Iz policije još uvijek istražuju incident, te je prilično izvjesno da bi golman mogao završiti s optužbom za pokušaj teškog ranjavanja, pa čak i ubojstva.

Nesretni Elivelton srećom je završio bez težih ozljeda premda je nakon udarca hospitaliziran.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gladijator 31.07.2011.

    Ovo je za zatvor! Čisti pokušaj ubojstva! On je trčao sa svoga gola s namjerom da ga ozlijedi ! On se u svo to vrijeme dok je trčao nije predomislio ili odlučio biti blaži. Da bi na kraju u zaletu sa skokom i kramponima kopački udario igrača svom snagom u mali mozak! Trčanje, izvedba i mjesto udarca je namjera, a kopačka s kramponima je hladno oružje, tupi predsmet ! Zatvor ! A nogomet? Ma kakav nogomet? Nek ga igra u zatvoru i neka tamo nekom to napravi, ako smije!?

  • dusansk 30.07.2011.

    Pa i jeste za zatvor...........

  • VarkoMukoja 30.07.2011.

    ne slažem se da ga treba suspendirati na godinu dana......takvima treba doživotno zabraniti igranje bilo kakvog sporta.....dati ostalim idiotima za primjer da nogometni tereni nisu arene, neka svoje frustracije rješavaju drugdje....osim ovog ima tu i puno poznatijih imena, od N.de Jonga, Pepea, Bartona, ....svaka čast njihovom znanju nogometa, ali debilnim potezima koje su pokazali na terenu (i van njega) ne zaslužuju se više baviti time

Komentiraj...
Vidi sve komentare