To je to što me zanima!

Golman San Josea ispucao loptu iz 16-erca i zabio gol!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Događaj utakmice odigrao se u trećoj minuti kada je rookie na golu domaćih ispucao loptu točno s crte vlastitog 16-erca preko cijelog terena u gol kolege
Vidi originalni članak

Prijateljsku su utakmicu sinoć u Kaliforniji odigrali domaći sastav iz MLS lige, San Jose Earthquakes, i engleski nogometni Premierligaš West Bromwich Albion...

Događaj utakmice odigrao se u trećoj minuti kada je rookie na golu domaćih, 21-godišnji David Bingham, ispucao loptu točno s crte vlastitog 16-erca preko cijelog terena u gol kolege Boaza Myhilla.

Lopta je odskočila ispred 28-godišnjega velškog reprezentativca baš u Kaliforniji, te u neobranjivom luku preko njega otišla u mrežu. Osim Velšaninove dekoncentracije, golu je kumovalo sunce koje tuklo u oči Myhillu.

- Nisam vidio da lopta ide u gol. Čim sam je opalio, znao sam da sam je ispucao predaleko, pa sam se okrenuo i krenuo prema svom golu očekujući napad WBA-a. Odjednom je publika počela skandirati. Ponekad je dobro imati sreće – rekao je mladi golman.

San Jose je utakmicu završio 2-1 pobjedom.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • MatejSoldado 13.07.2011.

    ŠTELA xD !!!!

  • gladijator 13.07.2011.

    JBG pa nije dobio neki bezvezni gol kao što neki naši znaju dobivati. Teren je mali moglo se desiti da bude i obrnuto.Sve u svemu nasmijao sam se i čestitam!

  • RobertVugrinec 13.07.2011.

    vidi samo velicinu terena ,ko da igraju mali nogomet :D svatko bi tako loptu napucao

Komentiraj...
Vidi sve komentare