To je to što me zanima!

Golman Tim Wiese faulom je mogao ubiti Ivicu Olića!

Werderov čuvar mreže neoprezno je startao tijekom dvoboja HSV-a i Werdera, pogodio Olića kopačkom u vrat i za to dobio samo žuti karton
Vidi originalni članak

Olić je u svom stilu pobjegao braniču, pojurio prema lopti, no na nju je krenuo i golman Werdera. Na rubu svog šesnaesterca neoprezni Wiese je skočio, promašio loptu i kopačkom u vrat pogodio napadača HSV-a. Ivica je pao uz bolnu grimasu, a Wiese dobio - žuti karton. I još se i bunio zbog odluke suca!
- To je bio pokušaj ubojstva! - u analizi ove situacije za TV postaju Premiere rekao je Franz Beckenbauer i dodao:
- Jasno je da start nije bio namjeran, vidi se da je Wiese išao na loptu. Ali stvarno je mogao ubiti Olića! Sreća da se Hrvat iz ovoga izvukao bez teže ozljede. Siguran sam da će i Wiese biti zgranut kada vidi snimku svog faula.
U utakmici u kojoj su druga dva igrača Werdera, naš Jurica Vranješ i iskusni branič Dieter Baumann, dobila crvene kartone, Wiese se izvukao samo sa žutim. Ali i s osjećajem krivnje.
- Doista mi je žao što sam ovim startom ugrozio Olića. Mogu samo reći da sam sretan što mu se ništa nije dogodilo - rekao je Wiese nakon što je shvatio što je učinio.
- Prvi sam došao do lopte, nakon toga on se zaletio u moju nogu. Utakmica je bila vrlo gruba i opasna, a ovaj moj start bio je posebno nezgodan - dodao je golman Werdera.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • user_20742 09.05.2008.

    wiese ne seri,ak si ti doso do lopte ja se ubijem

  • user_2858 09.05.2008.

    Da...mogo ga je i pohebat

  • ja sam laki 08.05.2008.

    koji majmun parazit i još se tu izvalači i pazi ti ovo lik dobije žuti u hrvatskoj je to direktan crveni njemci ugledajte se na hrvatsku

Komentiraj...
Vidi sve komentare