Obavijesti

Sport

Komentari 12

Golman Tim Wiese faulom je mogao ubiti Ivicu Olića!

Golman Tim Wiese faulom je mogao ubiti Ivicu Olića!
3

Werderov čuvar mreže neoprezno je startao tijekom dvoboja HSV-a i Werdera, pogodio Olića kopačkom u vrat i za to dobio samo žuti karton

VIDEO

Olić je u svom stilu pobjegao braniču, pojurio prema lopti, no na nju je krenuo i golman Werdera. Na rubu svog šesnaesterca neoprezni Wiese je skočio, promašio loptu i kopačkom u vrat pogodio napadača HSV-a. Ivica je pao uz bolnu grimasu, a Wiese dobio - žuti karton. I još se i bunio zbog odluke suca!
- To je bio pokušaj ubojstva! - u analizi ove situacije za TV postaju Premiere rekao je Franz Beckenbauer i dodao:
- Jasno je da start nije bio namjeran, vidi se da je Wiese išao na loptu. Ali stvarno je mogao ubiti Olića! Sreća da se Hrvat iz ovoga izvukao bez teže ozljede. Siguran sam da će i Wiese biti zgranut kada vidi snimku svog faula.
U utakmici u kojoj su druga dva igrača Werdera, naš Jurica Vranješ i iskusni branič Dieter Baumann, dobila crvene kartone, Wiese se izvukao samo sa žutim. Ali i s osjećajem krivnje.
- Doista mi je žao što sam ovim startom ugrozio Olića. Mogu samo reći da sam sretan što mu se ništa nije dogodilo - rekao je Wiese nakon što je shvatio što je učinio.
- Prvi sam došao do lopte, nakon toga on se zaletio u moju nogu. Utakmica je bila vrlo gruba i opasna, a ovaj moj start bio je posebno nezgodan - dodao je golman Werdera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju