To je to što me zanima!

Goluža: Lacu nije ništa, protiv Mađara nas čeka rat na terenu

Rotirao sam sve igrače, a najvažnije je to da su svi ostali zdravi, rekao je hrvatski izbornik Slavko Goluža nakon 31-20 pobjede protiv Alžira u drugom kolu SP-a...
Vidi originalni članak

Danas sam tražio čvrstu obranu, mislim da smo jako dobro igrali. Moramo samo popraviti tehničke greške, no znali smo što očekujemo od agresivnih Alžiraca. Rotirao sam sve igrače, a najvažnije je da su svi ostali zdravi, rekao je hrvatski izbornik Slavko Goluža nakon 31-20 pobjede protiv Alžira u drugom kolu SP-a u Španjolskoj.

Blaženko Lacković morao je na klupu već na početku utakmice. Alžirski igrač pogodio ga je u bolni prst koji je već bio zamotan. Lac više nije ulazio u igru.

-  Lacković? On će biti dobro. Dobio je neugodan udarac u prst s kojim ima problema otprije. Mogao je igrati, ali nismo htjeli riskirati s njegovim uvođenjem. Nije bilo potrebe - dobre vijesti otkrio je Goluža.

Hrvatsku nakon dva jača treninga u utorak čeka pravi ispit.

- Mađarska je neugodna momčad. Čvrsti su u 6-0 obrani. Imaju agresivnost, a mi moramo imati strpljenje. Moramo raditi široka križanja. Mađari su neugodni u kontri i ne smijemo razbraniti njihovog golmana - kaže izbornik i dodaje:

- Znamo što nas čeka, 60 minuta rata protiv Mađarske. Oni su se pripremali 10 dana duže od nas, ali to ništa ne znači. Moramo pokazati zajedništvo i lukavom i pametnom igrom u napadu pobijediti Mađare.

Duvnjak: Recept za Mađare je naša brzina

Zasluženo smo dobili Alžir. Utakmicu su dobili obranom. Igrali smo stvarno dobro. Pokušat ćemo tako igrati i ubuduće. Sutra nas čeka Mađarska. Imamo igrače za njihovu 6-0 obranu. Brži smo i tako ćemo ih pokušati razbiti. Našom brzinom možemo riješiti njihovu obranu, rekao je Domagoj Duvnjak

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dkonje32 15.01.2013.

    Ako izgubiš ostani u Španiji

  • tessa 10 15.01.2013.

    Bio je Lac i teže ozljeđen pa je ostavio srce na terenu! Idemo naši!

  • ezelbayraktar_1 15.01.2013.

    Protiv mađara nas ceka 60min rata , ma proci ce nasi HRVATSKA !

Komentiraj...
Vidi sve komentare