To je to što me zanima!

Gomez razmišlja o odlasku iz Bayerna: 'Mario nije sretan...'

Naravno da Mario nije sretan situacijom i očito je kako ovako ne može nastaviti unedogled. Sve radi ispravno, odan je klubu i uvijek spreman za igru, kaže agent
Vidi originalni članak

Nakon sezone u kojoj ga je u potpunosti zasjenio hrvatski napadač Mario Mandžukić njemački nogometni reprezentativac Mario Gomez bi mogao napustiti redove minhenskog Bayerna.

- Naravno da Mario nije sretan situacijom i očito je kako ovako ne može nastaviti unedogled. Mario radi sve ispravno, odan je klubu i uvijek spreman za igru - rekao je Gomezov agent Uli Ferber za Bild.

Gomez je u Bayern stigao 2009. godine iz Stuttgarta uz odštetu od nekih 35 milijuna eura, a otad je zabio 71 gol u 109 bundesligaških utakmica. Ove je sezone, u kojoj ga je usporila ozljeda, zabio sedam golova u 15 odigranih susreta, a aktualni mu ugovor istječe 2015. godine.

- Interesa ostalih klubova za Marija ima i uvijek je bilo. Tako je bilo u Stuttgartu, prije transfera u Bayern, kao i sada.

Na kraju je Ferber ipak spustio „loptu na zemlju“.

- U ovom se trenutku ne radi o individualnim pričama nego o Bayernu i Mario želi doprinijeti njihovoj sjajnoj sezoni.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • LoVe_hOuSe 14.04.2013.

    Sorry Mario ali Super Mario je danas u IN :D

  • ferata35 13.04.2013.

    dobar igrac al nas mario je bolji trenutno

  • ecolozzi 13.04.2013.

    Sve se to okrene u dva tjedna, mala ozljeda, bilo kakav loš početak sezone, krivi potez, koncept igre, etc...Uglavnom ovo je jak klub koji pobjeđuje na ovaj način, da slučajno nije tako rotacije bi bile drugačije, normalno mi hrvati želimo da naš Mario igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare