To je to što me zanima!

Bafetimbi Gomis zabio najbrži hat-trick u Ligi prvaka ikada...

Napadač Lyona Bafetimbi Gomis autor je najbržeg hat-tricka u povijesti Lige prvaka! Isti je postigao zagrebačkom Dinamu (7-1) u razmaku od svega sedam minuta...
Vidi originalni članak

Lyon je razbio Dinamo na Maksimiru 7-1, a strijelac četiri gola (Gomis) ne samo da je postigao prvi hat-trick u karijeri, već su to ujedno i najbrža tri postignuta gola u povijesti elitnog europskog natjecanja.

Gomisu je trebalo svega sedam minuta da postigne tri gola (od 45. do 52.), dok je dosadašnjem rekorderu, Mikeu Newellu koji je 1995. godine postigao tri gola za Rosenborg protiv Blackburna, trebalo devet.

Dodajmo još kako je Lyon u periodu od 45. do 52. minute, dakle u razmaku od 8 minuta, postigao četiri gola, što je također rekord Lige prvaka. Nikada to nikome nije pošlo za nogom.

Samo kolo ranije napadač Valencije, Roberto Soldado, postigao je najbrži hat-trick od 2003. godine. Španjolac je u razmaku od 38 minuta zabio tri gola belgijskom Genku.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • fzd 08.12.2011.

    postavio je nepopravljive rekorde :) samo nebo mu je granica

  • croforum 08.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • user_125142 08.12.2011.

    Vlaovic sinoc poslje utakmice skoro place..kaze ovo je sramota pa nemoze se primiti 7 golova :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare