To je to što me zanima!

Gonçalo: Ovdje vam je vrijeme kao u Londonu, sunčano i kiša

Samo ovo vaše vrijeme stvarno nikako ne mogu shvatiti. Probudim se uz sunce, a onda počne padati kiša i ne prestaje, požalio se Dinamov Portugalac Gonçalo...
Vidi originalni članak

Više od sedam milijuna eura potrošio je Dinamo ovoga ljeta na pojačanja. U utorak nova momčad Zorana Mamića mora početi opravdavati ulaganja. U Maksimiru u drugom pretkolu Lige prvaka gostuje Žalgiris (20:45).

Prva proba nije uspjela. "Modri" su prošlog petka na Kantridi izgubili Superkup od Rijeke (2-1).

- Zaboravit ćemo taj poraz i okrenuti se Žalgirisu. Već smo se počeli pripremati, možemo to proći - rekao je Sigali.

Argentinski branič zabio je na Kantridi. Ne djeluje fizički naročito dojmljivo, pogotovo u vrijeme današnjih obrambenih igrača, a ima ih stvarno "kapitalaca".

- Pa dobro, inače su obrambeni igrači nešto veći od mene, no ja ionako igram na kvalitetu - rekao je “skromno” Sigali.

Novi igrači još se privikavaju na klub i Zagreb. S momčadi baš još ne stoje najbolje, što nije ni čudno jer su neuigrani, a čini se da će većih problema imati i s upoznavanjem Zagreba.

- Ne znam točno gdje stanujem, mislim da je to kod one velike dvorane, Arene - pokušao se sjetiti Machado.
- Daleko je od stadiona, ali morao sam uzeti veliku kuću jer volim da je cijela obitelj uz mene. Osim žene i djece, doći će mi roditelji, bit će ponekad i brat s nama - rekao je Machado i na pitanje o stadionu napravio prilično gadljivu grimasu:

- Ah... Navijači su predaleko, ali čujem da će biti promjena na stadionu pa će biti bolje.

Gonçalo je opušteniji od Machada, on uvelike ide gradom.

- Idem najviše u centar, volim kafiće i restorane. Sa suigračima sam tamo gledao neke utakmice sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu - rekao je Gonçalo i potom se nevoljko požalio:

- Samo ovo vaše vrijeme stvarno nikako ne mogu shvatiti. Pa ovdje u Zagrebu je kao da sam u Londonu. Bude sunčano, pa padne kiša. Pada malo previše...

Idi na 24sata

Komentari 40

  • 14.07.2014.

    a još kad vidi onih 5ipo navijača sa zalizanim frizurama od glavonjine guze ahahahahahahahahahahahaha

  • sesvete33 14.07.2014.

    na slikama izgleda tužno

  • Firefox_1 14.07.2014.

    Machado je po prvom utisku najbolji prednji vezni u Dinamo još od Prosinečkog. Sigali odličan, Pinto je prošlu sezonu bio ponajbolji u plavom dresu. Soudani je klasa kao i Fernades. Jedino gdje Dinamo šepa je 1. špica, što je jasno itreneru i Maminju. Trebaju dovesti što prije onog mladog Poljaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare