To je to što me zanima!

Gonzaga: Bio sam iznenađen kad sam saznao za Cro Copa

Ako je to UFC odlučio, OK. Nisam to htio odbiti jer nikad ne odbijam borbu. Mirko je sjajan borac. Bit će to dobar meč, rekao je Gonzaga uoči UFC eventa u Poljskoj...
Vidi originalni članak

Mirko Filipović i Gabriel Gonzaga borit će se 11. travnja u Poljskoj. Bit će to revanš borbe iz 2007. godine u kojoj je Gonzaga brutalno nokautirao Cro Copa. Mirko je rekao kako jedva čeka borbu te da je ovo njegov posljednji ugovor.

Na ulicama Krakowa, koji će u travnju biti domaćin prvom UFC eventu u toj zemlji, Mirko se sučio sa svojim protivnikom.

- Mirko Filipović je nevjerojatan borac. Nokautirao sam ga 2007. i to je bio nokaut godine. Tako je to u teškoj diviziji. Jedan udarac šakom ili nogom dovoljni su da borba završi - rekao je Brazilac i nastavio:

- Iskreno, bio sam iznenađen kad sam saznao da ću se boriti s Cro Copom. No pristao sam bez ikakvih problema. Ako je to UFC odlučio, OK. Nisam to htio odbiti jer nikad ne odbijam borbu - kaže 35-godišnji Brazilac.

PIXSELL

Mirko je od Gonzage stariji pet godina.

- Nisam siguran tko je više izgubio od nas dvoje u ovih osam godina od naše prve borbe, jer ljudi i sportaši različito stare. Mogu samo reći da sam ja vrlo vjerojatno dobio mnogo više od njega - kazao je Gonzaga.

Mirko će se za borbu pripremati uz pomoć Stipe Miočića. 

- Nismo još trenirali zajedno. Upoznali smo se ovog ljeta. Skroman je i mlad, a ispred njega je velika budućnost. Nikad se za borbu nisam pripremao s kompletnim MMA borcem kao što je Stipe. Treba mi takav sparing. Udarac će me rukama i nogama, rušiti... To je bitno. 

- Ja sam kroz karijeru imao minus. A to je da nikad nisam odlazio na pripreme izvan svoje dvorane. Teško mi je otići izvan Hrvatske. Prednost je trenirati u kampu, imati više sparing partnera, ali ja nisam bio spreman na to odricanje. Uvijek sam dovodio borce u svoju dvoranu - rekao je Mirko u emisiji MMA Hour.

Ulaznice od 185 kuna do 2800 kuna

Objavljena je i cijena ulaznica za meč Mirka Filipovića i Gabriela Gonzage. Najjeftinije ulaznice kreću se po cijeni od 185 kuna. Najskuplje su 2800 kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • pravi hrvat 26.02.2015.

    a idi u mirovinu vidiš da te svatko namlati u zadnji 10 godina valjda si zaradio dosta, jer se zna da te samo pare zanimaju

  • Vitez tame 26.02.2015.

    brutalan nokaut je doživio Mirko,svaka mu čast što se vratio nakon toga

  • MirzaGrgic 26.02.2015.

    Mirko udaraj se kako su te romici ucili

Komentiraj...
Vidi sve komentare