To je to što me zanima!

Goran: Ivo je toliko dobar zbog kćeri! Može se vratiti u Top 20

KARLOVIĆ JE SENZACIJA! Nije mu bilo lako, imao je teži put od svih nas. Ivo sada ima kćer i obitelj, to mu daje samopouzdanje, kaže bivši tenisač Goran Ivanišević
Vidi originalni članak

Ajme, svi se sad čude njegovoj igri. Ma Ivo je uvijek igrao sjajno. Doduše, druga je to vrsta tenisa. Servira s nebodera. Ali i s osnovne linije. Uvijek je imao taj pakleni forhend, komentirao je Goran Ivanišević fenomenalni prošli vikend Ive Karlovića u Japanu.

Nesuđeni izbornik nije se odvajao od televizora. Uživao je u pobjedama najvišeg tenisača svijeta te plasmanu reprezentacije u četvrtfinale Svjetske skupine Davis Cupa.

Ako ga zaobiđu ozljede, karlović bi mogao igrati još nekoliko sezona, Goran vjeruje u njegov uspon

- Nevjerojatno je kako je Ivo samo ispljuskao njihova Keija Nishikorija, 20. tenisača svijeta. Poigravao se njime - dodao je 40-godišnjak, koji iznimno cijeni 208 cm visokog Zagrepčanina zbog njegova trnovitog puta k zvijezdama:

- Nije mu bilo lako. Savez mu baš nije pomagao, imao je daleko teži put od svih nas. Ali, eto, eksplodirao je na Wimbledonu 2003. kad je pobijedio Hewitta, i to mu je otvorilo vrata. Drago mi je zbog njega. Svaku kunu je zaslužio.

Goran vjeruje da bi se Karlović mogao uskoro vratiti u Top 20.

Ma niti Roger Federer nije sretan kad naleti na Ivu u ždrijebu. Svi ga se plaše, Ivo je dva puta pobijedio i Novaka

- Kad dođe Roland Garros, Wimbledon, svi će njega tražiti u ždrijebu. Nitko ne želi igrati protiv Karlovića. Danas Ivo ima daleko više samopouzdanja i, ono najvažnije, ne boji se. Iako ima 33 godine, mogao bi igrati još nekoliko sezona. Bit će senzacija - rekao je Ivanišević.

Bivši pobjednik Wimbledona vjeruje da zna razlog “eksplozije” 

- Dobio je kćer. I to je utjecalo - zaključio je Goran.

Zakuhat će i u Argentini

Teško će biti u Buenos Airesu u četvrtfinalu. Ali Ivo može i dolje zakuhati, kaže Ivanišević

Idi na 24sata

Komentari 5

  • baldrick_1 19.02.2012.

    Mene boli ono "nesuđeni izbornik"... mene boli to šikaniranje svega što dolazi iz Splita. Da je Goran purger, već bi bio na vrhu HOO-a. Ovako je samo bivši tenisač kojeg se povremeno pita za mišljenje... E, moja Dalmacijo!

  • user_44170 19.02.2012.

    ma ivo igra najjednostavniji tenis od svih na touru..baci loptu , udari je i to je 15/0, ponovi tu radnju jos 3 puta i rutinirano osvaja svoj servis gem i onda stisce protivnika.ajmoooo

  • lozinka 19.02.2012.

    Ako Karlovic nastavi ovako igrati uce u top 20

Komentiraj...
Vidi sve komentare