To je to što me zanima!

Goran Pandev: Nikad u karijeri nisam se osjećao ovako dobro

Odličan početak s tri pobjede u tri utakmice najavio je da će se igrači Napolija i ove sezone boriti za sam vrh ljestvice talijanske Serije A. Predvodi ih Goran Pandev...
Vidi originalni članak

Prošle sezone je Napoli osvojio domaći Kup, a u Ligi prvaka je pomalo nesretno ispao od kasnijeg pobjednika Chelseaja u osmini finala. 

Prošle, a i ove sezone, jedna od glavnih karika sastava je 29-godišnji Goran Pandev, makedonski nogometaš koji je opasno prijetio i Hrvatskoj u prvom kvalifikacijskom nastupu za odlazak na SP 2014. godine.

- Osjećam se sjajno. Nikada se u karijeri nisam osjećao ovako snažno i dobro - rekao je Makedonac za Corriere del Mezzogiorno i nastavio:

- U idealan trenutak sam došao u Napoli, klub kojeg sam zbilja vrlo brzo zavolio. Veliki je pritisak u Napulju jer su ambicije goleme, ali upravo mi to odgovara. Odličan smo kolektiv i igramo sjajno.

Pandev je napomenuo:

- Walter Mazzari je izuzetan trener, vrlo sličan Mourinhu s kojim sam radio. Obojica su sjajni motivatori i taktičari.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dragooo 20.09.2012.

    Malo je rano zaključivati jer je tek početak prvenstva, al Napoli ima ekipu za prva dva mjesta Serie A. Milan, Inter, Roma slabi i puni oscilacija u igri, dok Napoli uz Juve i Udine stalno ima neku konstantu dobrih rezultata. O kako bih volio da osvoje prvenstvo.

  • Yassa 20.09.2012.

    jak igrač i jaka ekipa mogu oni i više

  • cromen21 19.09.2012.

    Pitaj jel nas briga

Komentiraj...
Vidi sve komentare