To je to što me zanima!

Goran Sablić na klupi Splita: Hvala velikom Zoranu Vuliću

Imao sam sreću što sam svoje prvo trenersko iskustvo stjecao uz trenera kao što je Zoran Vulić. Veliki igrač, trenersko ime i nogometna enciklopedija, rekao je Sablić
Vidi originalni članak

Do kraja sezone, u preostala dva kola, momčad RNK Split vodit će Goran Sablić, dosadašnji član stručnog stožera prve momčadi. Prije popodnevnog treninga predsjednik kluba Slaven Žužul podijelio je tu odluku s igračima i stručnim stožerom te ih sve pozvao na rad i ozbiljnost.

- Prije svega moram reći da sam imao zadovoljstvo i sreću što sam svoje prvo trenersko iskustvo stjecao uz trenera kao što je Zoran Vulić. Veliki igrač, jako trenersko ime i nogometna enciklopedija. Ovim putem mu se zahvaljujem na znanju i iskustvu koje je ovih osam mjeseci nesebično dijelio sa mnom - rekao je Sablić i nastavio:

- Ovaj klub dao mi je šansu da se razvijam kao trener. Bez dana iskustva, otvorili su mi vrata, učinili me dijelom stručnog stožera i ja se osjećam dužnim, a i odgovornim da pomognem da ovu sezonu privedemo kraju na što bolji način. Ciljevi su jasni, rezultatski imperativ je tu. Bez obzira na poraz od Dinama i smjenu trenera tablica uopće ne izgleda loše. Svjesni smo teških utakmica koje su pred nama, ali sve držimo u svojim rukama. Puno smo radili ovu sezonu i vjerujem da imamo snagu za ostvariti ambicije kluba.

- Cilj je dohvatiti Europu, a uprava je procijenila da sam ja u ovako kratkom roku najbolje rješenje. Sad smo u potpunosti usmjereni na Istru i Zadar, o lipnju ne razmišljamo - dodao je Sablić.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • DrazenSplit 14.05.2013.

    Ja ako sam dobro razumio Vulic je igracima rekao da odlazi nakon zavrsenog prvenstva a onda je to doslo do vlasnika Kluba Brace i nakon razgovora sa NJIM trazili su da odma da ostavku da se ne ceka kraj prvenstva..

  • ivo32 13.05.2013.

    sretno sabliću!!!

  • Yassa 13.05.2013.

    to će biti trener od formata, pa takav trener može biti svatko , za tri mjeseca će ga smjeniti

Komentiraj...
Vidi sve komentare