Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Goran Sablić na klupi Splita: Hvala velikom Zoranu Vuliću

Imao sam sreću što sam svoje prvo trenersko iskustvo stjecao uz trenera kao što je Zoran Vulić. Veliki igrač, trenersko ime i nogometna enciklopedija, rekao je Sablić

Igor Kralj
Foto: Igor Kralj

Do kraja sezone, u preostala dva kola, momčad RNK Split vodit će Goran Sablić, dosadašnji član stručnog stožera prve momčadi. Prije popodnevnog treninga predsjednik kluba Slaven Žužul podijelio je tu odluku s igračima i stručnim stožerom te ih sve pozvao na rad i ozbiljnost.

- Prije svega moram reći da sam imao zadovoljstvo i sreću što sam svoje prvo trenersko iskustvo stjecao uz trenera kao što je Zoran Vulić. Veliki igrač, jako trenersko ime i nogometna enciklopedija. Ovim putem mu se zahvaljujem na znanju i iskustvu koje je ovih osam mjeseci nesebično dijelio sa mnom - rekao je Sablić i nastavio:

- Ovaj klub dao mi je šansu da se razvijam kao trener. Bez dana iskustva, otvorili su mi vrata, učinili me dijelom stručnog stožera i ja se osjećam dužnim, a i odgovornim da pomognem da ovu sezonu privedemo kraju na što bolji način. Ciljevi su jasni, rezultatski imperativ je tu. Bez obzira na poraz od Dinama i smjenu trenera tablica uopće ne izgleda loše. Svjesni smo teških utakmica koje su pred nama, ali sve držimo u svojim rukama. Puno smo radili ovu sezonu i vjerujem da imamo snagu za ostvariti ambicije kluba.

- Cilj je dohvatiti Europu, a uprava je procijenila da sam ja u ovako kratkom roku najbolje rješenje. Sad smo u potpunosti usmjereni na Istru i Zadar, o lipnju ne razmišljamo - dodao je Sablić.

Naši partneri pišu
Message