To je to što me zanima!

Goran Vučević će dvije i pol godine ostati na klupi Hajduka

Novi trener Hajduka po svemu sudeći je Goran Vučević. On će, ako neće biti nikakvog obrata, biti predstavljen u srijedu u 11 sati za novog trenera 'bilih'
Vidi originalni članak

Službena stranica Hajduka objavila je da će predstavljanje novog trenera biti sutra, u srijedu, u 11 sati. Po svemu sudeći novi je trener 'bilih' Goran Vučević koji je momčad privremeno vodio nakon otkaza Stanku Poklepovću. 

Pregovori Hajdukove uprave i Vučevića počeli su još prošli tjedan, ali zbog božićnih blagdana protegnuli su se, a već bi sutra trebala završiti ova trakavica. 

Nekoliko runda pregovora i konačnog dogovora kočili su Vučevićevi uvjeti kojima je tražio isplatu cijelog iznosa plaće u slučaju ranijeg raskida ugovora. Međutim, čini se kako se Vučević uspio dogovoriti s predsjednikom Hajduka Josipom Grbićem, te Petroslavom Sapunarom i pristao na pola iznosa. Doznajemo da će mu plaća iznositi osam tisuća eura mjesečno. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • NAJFUG 29.12.2010.

    Pošaljite poruku i dobit ćete naše prognozirane parove, posjetite: http://elf-sigurni-parovi1.blog.hr/

  • Valente7 29.12.2010.

    hahahahah...ja mu dajem do kraja sezone.Ne zato jer mislim da je loš trener već zato što je u Hrvatskoj nemoguće toliko dugo biti na klupi! Pol godine je plafon..i to je puno!

  • 28.12.2010.

    2 godine piše u ugovoru, a koliko će stvarno ostati? mjesec-dva?

Komentiraj...
Vidi sve komentare