To je to što me zanima!

Goran Vučević: Možemo se vratiti u pozitivan niz

Slaven se sigurno neće doći nadigravati. Neće nam biti lako jer će oni igrati zatvoreno i pokušati nas kazniti iz kontre i polukontre, kaže Vučević
Vidi originalni članak

Loš start sezone, samo četiri boda iz četiri HNL utakmice, nimalo nisu umanjile ambicije i promijenile razmišljana Hajdukova trenera Gorana Vučevića uoči večerašnjeg ogleda sa Slaven Belupom.
- U nezavidnoj smo poziciji iz koje ne možemo pobjeći, no ako budemo više željeli pobjedu, više se trudili i borili, možemo se vratiti u pozitivan niz. Svaka sljedeća pobjeda je naša 'povratna karta' - pojašnjava Vučević, koji na Poljudu očekuje opreznog i zatvorenog Slaven Belupa.
- Oni se sigurno neće na Poljud doći nadigravati. Neće nam biti lako jer će Slaven igrati zatvoreno i pokušati nas kazniti iz kontre i polukontre – zaključuio je Vučević, koji neće moći računati na J. Buljata, koji je u Rijeci isključen, te Darija Jerteca koji je obnovio ozljedu hvatišta aduktora pa je upitan i njegov nastup u četvrtak protiv Deportiva.

POČELA JE PRODAJA ULAZNICA ZA DEPORTIVO
U petak u 9 sati počela je prodaja ulaznica za uzvratni susret drugog pretkola Kupa Uefe između Hajduka i Deportiva. Poučeni lanjskim iskustvom, kada se uoči utakmice sa Sampdorijom pred prodajnim mjestom stvarala velika kolona, čelnici Hajduka ovog su puta prodaju karata preselili na istočni dio Poljuda, gdje su jučer ujutro bila otvorena četiri prodajna mjesta.
U redu za dragocjeni papirić isprva se čekalo po 20-ak minuta, a do ranih popodnevnih sati gužve više nije bilo. Nema sumnje kako će Poljud ponovno biti rasprodan, a koliko će još dugo karata biti u prodaji, u mnogome će ovisiti i o rezultatu subotnje utakmice sa Slaven Belupom.

NAVIJAČI DOŠLI KUPITI DIONICE HAJDUKA

Čelništvo Torcide u petak se u 10 sati okupilo pred poslovnicom Splitske banke pokraj Doma mladeži u Splitu, gdje su navijači došli kupiti Hajdukove dionice.
- Željeli smo svojim primjerom pokazati kako svaki pravi Hajdukov navijač treba postati i njegov vlasnik. Nama je cilj da što više navijača bude upisano među vlasnicima našega Hajduka – kazao je tajnik kluba navijača Torcida Stipe Lekić.
- Jedan od glavnih razloga upisa dionica je mogućnost uvida u rad i poslovanje kluba.
Zalagali smo se za transparentnost rada Hajduka, ovo je prigoda da se to i ostvari - rekao je glasnogovornik Torcide Dado Lelas.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Hrvatska 22.08.2008.

    Ma daj molim te, kakav pozitivan niz!? Pa vas ove sezone čeka borba za opstanak...

Komentiraj...
Vidi sve komentare