To je to što me zanima!

Gordon zakucao preko 226 cm visokog Falla, ali nije pobijedio

Derrick Jones odnio je pobjedu u natjecanju zakucavanja na All Star vikendu u NBA-u nakon šest rundi s Aaronom Gordonom. U zadnjoj seriji dobio je jedan bod više od sudaca, što je izazvalo kontroverze
Vidi originalni članak

Košarkaš Miami Heata Derrick Jones Jr. pobjednik je natjecanja u zakucavanju na All Star vikendu i to nakon produžetaka s dvije dodatne runde, svladavši u finalnoj rundi Aarona Gordona (Orlando Magic) za samo jedan bod.

- Bilo je sjajno, odlično natjecanje - kazao je Jones koji je pobjedu ostvario na svoj rođendan.

Gordon je, nakon što je dobio šest puta zaredom ocjenu 50,  za finalno zakucavanje iskoristio 2,26 m visokog centra Celticsa Tacka Falla kojeg je, zaletivši se s linije slobodnih bacanja, preskočio točno ispred obruča i onda zakucao s dvije ruke.

Publika je očekivala da će i za ovo zakucavanje dobiti 50 no, žiri mu je dao tek 47, što je izazvalo negodovanje s tribina.

Jones je u pobjedničko zakucavanje krenuo s druge strane igrališta, a u skok s linije slobodnih bacanja i za to je dobio ocjenu 48 što mu je osiguralo taj jedan bod više.

Jonesova zakucavanja možete pogledati OVDJE, a Gordonova OVDJE.

Košarkaš Sacramento Kingsa Buddy Hield pobijedio je u natjecanju u tricama Devina Bookera iz Phoenix Sunsa, postigavši u zadnjoj rundi 27 od 40 poena. Booker je postigao jedan manje. 

A u All Stars Skills Challengeu slavio je Bam Adebayo (Miami Heat) ispred Domantasa Sabonisa (Indiana Pacers).

(jt)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • cervelo 16.02.2020.

    Ma dobro ali daleko od jednog Dominika Wilkinsa koji je tata svima u zakucavanju...!!!

  • aaerts 16.02.2020.

    o kakvoj krađi vi pričate , onaj dunk preko tack ništa posebno , još mu je i zajahao leđa

  • Roberto Barcello 16.02.2020.

    Trebali su još jednu seriju zakucavanja,ali iskreno niti jedno zakucavanje nije bilo nešto spektakularno sto već nismo vidjeli

Komentiraj...
Vidi sve komentare