To je to što me zanima!

Gori Tkalča u Zagrebu! Fanovi Liverpoola slave titulu u centru

Navijači Liverpoola iz raznih krajeva Hrvatske i Europe okupili su se u Tkalčićevoj ulici u centru Zagreba kako bi pratili finale Lige prvaka protiv Tottenhama. Atmosfera je bila fenomenalna
Vidi originalni članak

Gotovo 500 navijača Liverpoola iz Zagreba, okolice i ponešto Engleza i drugih turista okupilo se u središtu Zagreba, u Tkalčićevoj ulici, kako bi navijalo za "redse" u finalu Lige prvaka protiv Tottenhama u Madridu. I imali su zašto jer "redsi" su prvaci Europe!

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Atmosfera se zagrijavala nekoliko sati uoči utakmice, čule su se poznate navijačke pjesme kluba s Anfielda, među kojima je najpoznatija svakako čuvena himna "You'll never walk alone".

Raspoloženje među navijačima u crvenim dresovima i majicama bilo je sjajno, a još je više živnulo kad je Mohamed Salah u drugoj minuti zabio za vodstvo na Atléticovu stadionu. Palile su se baklje i krenula je pjesma uz (hekto)litre piva... A kako li je tek bilo nakon kraja utakmice i pobjede 2-0, možemo samo zamišljati...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 02.06.2019.

    Nogomet na Balkanu je kaljuža, počevši od vrha pa sve do beton lige. Kriminal svuda od klubova,menadžera tribina ulice...država nema snage ni volje obračunati se sa ološem. Tribina služi za političke poruke, dilanje droga, promociju ustaša, četnika i sličnog šljama. Nepotizam se vidi u najnižim kategorijama,lokalni šerifi se pletu gdje im nije mjesto sve to na uštrb djece,sporta, navijača. Nemojte se čuditi što netko navija za Liverpool ili neki drugi strani klub, ljudima se gadi sve što gledaju kod kuće. Samo još repka popravlja stvar.

  • luka110 02.06.2019.

    Uclani se u klub navijaca liverpoola uzas sramota hahahaha

  • tocilo 02.06.2019.

    Zagreb je vjerojatno jedini grad na svijetu,gdje se na ulicama slavi titula nekog stranog kluba,a titulu lokalnog kluba,slave uglavnom samo igrači u krugu uže obitelji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare