To je to što me zanima!

Gorica dovela veznjaka 'bilih' i najboljeg strijelca srpske lige

Nakon odlaska Lukasza Zwolinskog (26) i propalog posla s Mamutom te Andrićem, Goričani su posljednji dan prijelaznog roka pronašli zamjenu u napadu te pojačali vezni red
Vidi originalni članak

Anthony Kalik (22) i Ognjen Mudrinski (28) novi su igrači Gorice! U smiraj prijelaznog roka šestoplasirana momčad HNL-a dovela je zamjenu za otišlog poljskog napadača koji će biti konkurencija Cherifu Ndiayeu (24), dok će bivši igrač Hajduka zaoštriti konkurenciju u veznom redu.

- Jako sam zadovoljan raspletom situacije, što sam potpisao za Goricu, i jedva čekam da zaigram. Pratio sam kako se radi ovdje, od sportskog direktora do trenera, cijela Hrvatska vidi da se u ovom klubu radi jako dobro i zato sam posebno sretan što sam postao dio ove priče - rekao je australski veznjak hrvatskih korijena po dolasku u novi klub.

Dok su Kalika gledatelji HNL-a mogli upoznati kako u Hajduku, tako i prije u Rudešu, Ognjen Mudrinski ipak je mala nepoznanica. Ovaj je napadač sa 65 golova najbolji strijelac u povijesti srpske Superlige nakon što su 2006. iz nje istupili crnogorski klubovi. U Goricu je stigao na posudbu iz poljske Jagiellonije, a u karijeri je igrao i za Vojvodinu, Hajduk Kulu, Novi Sad, Jagodinu, Crvenu Zvezdu, njemački Greuther Fürth, švicarski Aarau, Spartak, Čukarički, te naposljetku poljsku Jagielloniju.

Sergej Jakirović u svojim je redovima htio napadača Dinama Komnena Andrića (24) koji je na kraju otišao u zaprešićki Inter, dok je propao i dogovor s napadačem Intera Ivanom Mamutom (22).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Blue Star 18.02.2020.

    Ognjen ipak krenuo na zapad

  • mihic82 17.02.2020.

    Znaci imate rubriku transferi i dnevno clanke o nogometu, i nigdje ne spomenete da je Gorica htjela Andrića, sro kupiti ili posuditi? I sad ono laganoni novinar to spomene,... kao.to se zna

  • kalash6 17.02.2020.

    Tako se to radi, srednji i mali klubovi ima da uce od Gorice

Komentiraj...
Vidi sve komentare