To je to što me zanima!

Gorica i Dinamo sami na vrhu: Festival slobodnjaka na Kranjči, Lovrić sam srušio Lokomotivu

Sva tri pogotka na utakmici postignuta su iz slobodnih udaraca, oba gola gostiju postigao je Kristijan Lovrić dok je za domaće strijelac bio Fran Karačić. Gorica je ovom pobjedom skočila tik do Dinama
Vidi originalni članak

Nogometaši Gorice zadržali su stopostotni učinak i nakon 4. kola u novoj sezoni Prve HNL svladavši kao gosti Lokomotivu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici s 2-1 (1-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Kristijan Lovrić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sva tri pogotka na utakmici postignuta su iz slobodnih udaraca, oba gola gostiju postigao je Kristijan Lovrić u 32. i 85. minuti, dok je za domaće strijelac bio Fran Karačić u 89. minuti.

U prvom poluvremenu Lovrić je iznenadio novog golmana Lokomotive Alexa slobodnim udarcem iskosa s lijeve strane koji je više ličio na ubačaj, no nitko nije dirao loptu koja je završila u lijevom kutu iznenađenog Brazilca.

U samoj završnici utakmice viđena su dva vrlo lijepa pogotka udarcima s 25 metara. Prvo je Lovrić ponovno pogodio lijevi kut Alexa za 2-0, da bi Karačić iznenadio Kahlinu udarcem koji je prošao kroz živi zid.

Gorica je druga na ljestvici s 12 bodova, koliko ima i vodeći Dinamo, dok je Lokomotiva sedma s četiri boda, koliko ima i šesti Osijek.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zeljko1982 14.09.2020.

    gorica je svemirski brod za sve klubove hnl-a osim dinama...iako nisu još igrali ni protiv jedne od jačih momčadi ali ne bi me iznenadilo da se do kraja bore s dinamom za 1. mjesto....

  • Repos 14.09.2020.

    Bravo Lovriću školski druže !!! Uz tebe je cijeli Ogulin !!

  • fanatik_ 13.09.2020.

    Kranjči?

Komentiraj...
Vidi sve komentare