To je to što me zanima!

Gorica izbacila Ždralove, Istra se jako namučila protiv trećeligaša

Mladost iz Ždralova držala je 0-0 kod prvoligaša u Velikoj Gorici do početka drugog poluvremena uz promašeni penal u završnici, a labinski Rudar u istarskom okršaju vodio je protiv Istre 1961
Vidi originalni članak

Uz Osijek, Hajduk i Slaven Belupo, u srijedu su osminu finala SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa izborili još i Dinamo, Gorica, Istra i Lokomotiva.

Dinamo je protiv drugoligaša BSK-a gubio 2-1 pa preokretom u nastavku uspio izbjeći produžetke i blamažu pobjedom 3-2, a Gorica tih problema nije imala.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao slabija momčad po koeficijentu u Kupu, momčad Krunoslava Rendulića bila je domaćin Mladosti iz Ždralova kraj Bjelovara i pobijedila 2-0.

Trećeligaš je do 49. minute uspio zadržati "nulu", a onda je u 11 minuta primio dva gola. Prvo je Vlatko Stojanovski zabio iz penala, a onda i Martin Šroler iz igre.

Devet minuta prije kraja Jakov Gogić promašio je penal za Ždralove koji je mogao donijeti dramu u završnici.

I Istra je imala problema s trećeligašem, čak je i gubila kod Rudara u Labinu. Dion Drena Beljo nastavio je golgeterski niz novim golom u šestoj minuti, a u 33. i 52. minuti Tino Licul i Lorenzo Boucaux golovima su donijeli senzacionalno vodstvo Rudaru.

Labinjani ipak nisu uspjeli izdržati do kraja, Beljo je u 70. zabio drugi gol na utakmici za 2-2, a šest minuta poslije prolaz Puljanima donio je Serder Serderov.

Lokomotiva je pobijedila drugoligaša Varaždin 3-2 na gostovanju, a posljednjeg putnika u četvrtfinale dat će susret Oriolika  i Rijeke 13. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DenisKešić 28.10.2021.

    Dion Drena Beljo 💪💪💪💪

  • HDZ Međugorje 27.10.2021.

    Samo Dinamo 💙

  • kotlovina96 27.10.2021.

    Kaj ste zabranili komentare, boli vas srbi jedni. Dok je nas domoljuba vikat ce se uvijek i zauvijek

Komentiraj...
Vidi sve komentare