Obavijesti

Sport

Komentari 256

'Modri' se namučili: Dva gola je poklonio Zagorac, Oršić spasio

'Modri' se namučili: Dva gola je poklonio Zagorac, Oršić spasio
6

Nakon turbulentnog prvog poluvremena i po dva gola u svakoj mreži, u drugom je poluvremeno krenulo rezerviranije. A 20 minuta prije kraja je loptu na korneru uzeo Mislav Oršić i - poslao ju direktno u gol

Krenulo je odlično po 'modre' pa se naglo zakompliciralo, ali 'misija spašavanja' je na kraju bila uspješna i gledat ćemo Dinamo u četvrtfinalu Supersport hrvatskog nogometnog kupa nakon što su s 3-2 (2-2) na gostovanju bili bolji od Bijelog Brda.

Navijači sanjaju 'čuda' u Europi, a i drugoligaši su veliki problem
Navijači sanjaju 'čuda' u Europi, a i drugoligaši su veliki problem

Zagrebački klub vrlo brzo dolazi u vodstvo, već u drugoj minuti susreta, a strijelac je Amer Gojak. BSK međutim izjednačuje ju 33. minuti nakon što je Gbane zabio gol glavom poslije velike pogreške Zagorca koji je prvi put zaplivao. Dvije minute kasnije, zaplivao je i drugi put te nije uspio izbiti loptu u klizećem startu, a Čikvar zabija za 2-1.

Pokretanje videa...

Navijači DInama u Beču 00:32
BSK i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

Dinamo ipak dolazi do izjednačenja u 39. minuti zahvaljujući Komnenu Andriću kojeg je točno u glavu pogodio Luka Ivanušec. Gledali smo oprezniji ulazak u drugo poluvrijeme s obje strane, a dobro su domaći kontrolirali napade Dinama sve do 71. minute kad je direktno iz kornera pogodio Mislav Oršić za slavlje gostiju.

Nestvaran gol Oršića: Direktno iz kornera - kao Baka Slišković! 'Otišla mi je malo previsoko...'
Nestvaran gol Oršića: Direktno iz kornera - kao Baka Slišković! 'Otišla mi je malo previsoko...'

Odahnuli su navijači Dinama kao i trener Damir Krznar, a 'modri' su ušli u četvrtfinale Kupa. Jučer su plasman u četvrtfinale izborili su Hajduk, Osijek i Slaven Belupo. 

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
HRVATSKI KUP; 1/8 FINALA 15:00 , BIJELO BRDO
BSK Bijelo Brdo
30' Gbane, 35' Čikvar
2 : 3
Dinamo
2' Gojak, 30' Andrić, 71' Oršić
Sortiranje događaja
KRAJ

Mučili su se 'modri' u Bijelom Brdu, ali su na kraju eurogolom Oršića došli do pobjede. Tri su puta dinamovci ispadali u osmini finala, ali ovaj si put to nisu dopustili, a Damir Krznar je uspio do pobjede sa svojim izabranicima.

90'+3'

Evo nade za Bijelo Brdo, a svi su u Dinamovu šesnaestercu. Međitom, loše je to bilo izvedeno i 'modri' su tako stigli do pobjede i prolaska u četvrtfinale Kupa.

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao tri minute nadoknade i nade za domaće.

86'

Nakon 56 minuta u Labinu Istra 1961 gubi 2-1 od domaćeg Rudara, dok Gorica protiv Mladosti iz Ždralova na domaćem terenu u 88. minuti vodi 2-0. Bijelo Brdo je bacilo sve karte u napad i traže izjednačenje protiv Dinama.

80'

Mirnija je utakmica u nastavku, ipak je Dinamo preuzeo vodstvo te su domaći ti koji trebaju 'ganjati' rezultat, a to je teško protiv aktualnog hrvatskog prvaka. Kontroliraju igru 'modri' i pokušat će u mirnom tonu sve privesti kraju.

Komentari 256