To je to što me zanima!

'Gorica je oštećena! Nije smio biti ni crveni ni jedanaesterac'

Prvo Osijeku pred golom Gorice nije dosuđeno zaleđe, iako je trebalo biti, a onda je sudac pustio prednost i na drugoj strani dosudio penal za Osijek, rekao je Mario Strahonja
Vidi originalni članak

Dugo smo ovo tolerirali, ali sudačke nas greške koštaju pozicija koje naš klub zaslužuje, ogorčeni smo! Gorica je teško oštećena u Osijeku prošlog proljeća i tada su nas dvije velike pogreške pomoćnog suca koštale plasmana koji vodi u Europu, grmio je predsjednik Gorice Nenad Črnko nakon poraza njegovog kluba od Osijeka (2-1).

NISU ZADOVOLJNI SUĐENJEM U Gorici poludjeli: Kradu nas, obustavljamo VAR edukaciju!

Smatrao je kako je njegova momčad oštećena u Gradskom vrtu i se to često događa njegovoj momčadi. Sudački stručnjak Mario Strahonja za emisiju Stadion potvrdio je njegove riječi i rekao kako je Osijek na toj utakmici zabio iz nepostojećeg penala.

- Prvo Osijeku pred golom Gorice nije dosuđeno zaleđe, iako je trebalo biti, a onda je sudac pustio prednost i na drugoj strani dosudio penal za Osijek nakon prekršaja Ljubisavljevića koji je dobio drugi žuti karton. Nije bilo prekršaja, Gorica je oštećena - rekao je bivši sudac. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I ova utakmica pokazala je da nam nepresušno treba VAR koji bi definitivno smanjio ovakve pogreške u HNL-u, jer ih je, treba priznati, u ovome trenutku jako puno. 

Gorica je u toj utakmici povela preko Lovrića, Marić je izjednačio golom iz nepostojećeg penala i još je Gorica ostala s igračem manje nakon što je Ljubisavljević dobio drugi žuti karton. Mance je zabio za konačnih 2-1 i nanio veselje svojoj momčadi, a ljutnju na stranu Gorice.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • ante216 08.10.2019.

    Jedino za Ajduka sude ali dzaba im

  • mgetos 08.10.2019.

    igrac pogrijesi pa promasi gol sa pola metra pa kazemo nije namjerno_ sudac sa udaljenosti od 15 metara ne vidi dobro situaciju i svira penal! On je namjerno i lopov je! Koja je razlika izmedu njih?

  • listovača 08.10.2019.

    !. HNL vode mafijaši i kladioničari,to više nema veze sa regularnošću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare