To je to što me zanima!

Osijek preokretom pobijedio Goricu i došao ispred Lokosa!

U drugoj nedjeljnoj utakmici 17. kola 1. HNL, Osijek je u gostima kod Gorice pobijedio rezultatom 1-2. Domaće je u vodstvo doveo Suk, a Osijek je preokrenuo golovima Marića i Grgića
Vidi originalni članak

Osječani su na gostovanju u Gorici preokretom došli do vrijedne pobjede! Domaći su poveli već u 12. minuti golom Suka, ali Osječani su izjednačili golom Marića iz penala u 40. minuti. Pobjedu je Osječanima osigurao Grgić u 74. minuti utakmice.

Sve je izgledalo odlično za Goricu na otvaranju. Krenuli su agresivno i rastrčano, a u vodstvo su stigli u 12. minuti. Odlično je Zwolinski uposlio Suka koji je bio na rubu zaleđa, utrčao u šesnaesterac i zabio za rano vodstvo Gorice.

Dobro je to uzdrmalo Osječane koji su se petnaestak minuta oporavljali i tada preuzeli dominaciju. To je dovelo do lošeg starta domaćeg stopera na Gabrijelu Bobanu unutar šesnaesterca zbog kojeg je Gabrilo dosudio penal. Loptu je uzeo Mirko Marić i zabio za izjednačenje. 

U drugom poluvremenu je najbolji pojedinac na terenu bio domaći golman Kristijan Kahlina koji je nekoliko puta odlično obranio zicere gostiju. Ipak, bio je nemoćan u 75. minuti kad je Grgić zakucao loptu u gol nakon odličnog ubačaja Bočkaja iz slobodnog udarca. U posljednjim trenutcima utakmice isključen je Marina zbog drugog žutog kartona.

Kolo prije kraja Osijek je došao na treće mjesto i preskočio Lokomotivu koja je u posljednja tri susreta osvojila samo dva boda. Osječani sad imaju 31 bod u 17 utakmica i treći su, četvrta je Lokomotiva sa 30 bodova, dok je Gorica peta sa 26 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • hyndaii 09.12.2018.

    Sve ide po planu.4.mjesto sve dalje malome hajduku.A bili 5. ili 6. ili dalje,totalno nebitno.Nema u EU !

  • galinjo 09.12.2018.

    A dobro nije prestigao još , al hoće

  • 09.12.2018.

    Ispred koje rijeke o cem vi pricate?

Komentiraj...
Vidi sve komentare