To je to što me zanima!

Gorica preokretom do nova tri boda, pao je Inter u gostima...

Za 1:1 je zabio Matija Dvorneković u 32. minuti nakon ubačaja Atiemwena s lijeve strane, a Atiemwen se golom u 43. minuti pobrinuo da Gorica na poluvrijeme ode s vodstvom.
Vidi originalni članak

Gorica je nastavila nizati pobjede, nakon Rijeke i Belupa slavili su s 3:1 u gostima kod Intera.

Iako je domaćin u Zaprešiću poveo u 10. minuti golom Komnena Andrića kojemu je to bio sedmi pogodak ove sezone, gosti su preokrenuli već do poluvremena.

Za 1:1 je zabio Matija Dvorneković u 32. minuti nakon ubačaja Atiemwena s lijeve strane, a Atiemwen se golom u 43. minuti pobrinuo da Gorica na poluvrijeme ode s vodstvom. Nigerijac je na pet golova, dva manje od suigrača Zwolinskog, a ovoga je puta zabio sjajno s 20 metara nakon što je Dvorneković osvojio loptu na sredini terena.

U nastavku se u strijelce upisao i Mario Marina koji je zaigrao od 46. minute. Za konačnih 3:1 su mu bile potrebne samo tri minute na terenu.

Momčad iz Velike Gorice je tako pokazala da joj nije problem pobjeđivati i kada igra bez Lukasza Zwolinskog, najboljeg strijelca lige koji je odradio suspenziju zbog nakupljenih žutih kartona.

Gorica je četvrta u prvenstvu s 22 boda iz 12 utakmica, pet je bodova ispred Rijeke, a isto toliko zaostaje za vodećim Dinamom. Inter je na osmom mjestu s 10 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kontramrakukontrasili 27.10.2018.

    Rudeš ispada a Hajduk ako se Istra malo razigra jedan od favorita za razigravanje za ostanak u prvoj ligi

  • ojhrvatskamati 27.10.2018.

    Dobre igrače ima Istra, boriti ce se oni s belupom za 6 mj... Rudes zadnji... A hajduk i inter borba za opstanak, tko ce biti 9.

  • 7vuk777 27.10.2018.

    svaka ćast dečki još hajduku uzmite mjeru iduće kolo,super ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare